fbpx

1-op-1 Coachingstraject

Dé levensreis naar jezelf voor ondernemende vrouwen

Ontdek hoe je kunt leven vanuit jouw authentieke zijn voor persoonlijke en zakelijke groei. Laat jezelf niet langer lijden door belemmerende overtuigingen en/ of blokkades op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Ontdek jouw verborgen schatten

Het verleden heeft invloed op jouw persoonlijke en zakelijke succes

Belemmerende overtuigingen en/of blokkades kunnen veel problemen opleveren op relatieniveau. Of het nou gaat om je familie, geliefde of vrienden. Je raakt verwijderd van jezelf, overbelast en de spanning en druk nemen alleen maar meer toe. Je gaat je schuldiger voelen.

Het leven dat je leeft, is niet je eigen leven meer maar dat wat anderen van je verwachten. Je wordt somberder, wat zelfs zou kunnen leiden tot psychosomatische klachten of de onzekerheid of je wel goed bent wordt groter en groter.

Jouw angsten en problemen relateren in een verlaagd werksucces, omdat de stress toeneemt en de aandacht afgeleid wordt van dat waar je heel graag mee bezig wilt zijn. Hoe langer je niet met jezelf aan de slag gaat in welke context ook, des te meer tijd het herstel op een later moment in beslag neemt.

Als contextueel systeemtherapeut leer ik jou tijdens dit coachingstraject hoe jij kan leven vanuit balans, in verbinding en waar de liefde stroomt. Je vindt écht antwoorden op jouw levensvragen leert hoe je in verbinding gebracht kan worden met jouw verleden.

Vind échte antwoorden op jouw levensvragen

Herken jij jezelf hierin?

Je hoeft jezelf niet langer weg te cijferen

Laat jezelf niet nog langer lijden

Het verleden is een goede voorspelling van het heden. Wanneer je langer wacht, is de kans aannemelijk dat de weg naar jezelf en in verbinding met de ander langer gaat duren.

Antwoorden op jouw levensvragen

Elke vrouw heeft recht op haar beste leven en ik help jou daar graag bij! Samen gaan we op ontdekkingsreis en laat ik je zien hoe het verleden in verbinding gebracht kan worden met het hier en nu. Je leert jezelf beter begrijpen en snapt waar jouw blokkades en belemmerende overtuigingen vandaan komen. Vanuit deze inzichten geef ik jou de tools, zodat jij weer vrij kan leven. Vrij van blokkades en vrij van belemmerende overtuigingen.

Ontdek hoe het verleden in verbinding gebracht kan worden met het nu

Begrijp waar je blokkades en belemmerden overtuigingen vandaan komen

Krijg de juiste handvatten zodat je weer vrij en gelukkig kan leven

Klaar om op zoek te gaan naar échte antwoorden op levensvragen en geen symptoombestrijding?

Terug naar jouw authentieke zijn

Gun jezelf dit mooie traject! Na het volgen van deze levensreis kan jij:

Eigenaresse LieverVrij

Over Nance

Mijn naam is Nance van Heck en als contextueel systeemtherapeut is mijn missie ambitieuze vrouwen te coachen bij het helen van belemmerende familiepatronen. Zodat zij balans, verbinding en liefde ervaart in haar leven en onderneming. En als je je afvraagt hoe dit samenhangt. Alles in ons leven is met elkaar verbonden, ons verleden is een goede voorspelling voor het heden. Als je leert wat de lessen in jouw leven jou leren, zal je ervaren dat er minder gedoe is en meer balans.

Op jonge leeftijd ervaarde ik dat mijn leven altijd in verbinding staat met het leven van mijn ouders en alle generaties en ervaringen daarboven. Overal waar ik ga, neem ik mijn familie-ervaringen met mij mee. Heb ik mogen ervaren wat een heling er ontstaat wanneer ik de pijn heb ervaren, gevoeld en doorleefd. Hierna ontstond er verbinding, balans en groei.

Het gaat niet over Quick fix, maar over een fundamentele verandering vanuit de kern. De basis van ons bestaan.
Hoe meer jij voelt, ervaart en doorleeft hoe gemakkelijker jij vanuit balans in verbinding bent met jezelf en in relatie tot de ander. Beleef ongekende positieve ontwikkeling vanuit balans en verbinding in jouw leven en jouw onderneming.

Ervaringen

Een hele mooie training die je kennis maar voornamelijk inzicht geeft in waarom je doet wat doet. Hoe heb je geleerd om te leven en ben je vrij in de keuzes die je maakt? Je staat stil bij hoe je bent geworden die je bent en leert te kijken naar jou behoeftes en wensen. Je gaat in verbinding met jezelf en met de mensen om je heen. Een prachtige training die voor iedereen heel waardevol is!
Merel
Voordat ik deelnam aan jouw 7 daagse had ik een bepaald beeld van mijn oom en tantes. Ik had nooit gedacht dat deze familieband juist naar boven zou komen ipv de band met mijn moeder. Maar mijn moeder is hier wel de aanleiding toe geweest. Ik merk dat ik deze banden nu meer aan het onderzoeken ben en het gedrag van de betrokken persoon leer begrijpen. Waaronder dus indirect ook het gedrag van mijn moeder en daardoor mijn band met haar. Hoewel ik het genogram het aller moeilijkst vond (veel weerstand) is dit denk ik wel hetgeen geweest wat mij daarbij het meest geholpen heeft. Om eens bewust stil te staan bij de andere banden in de familie en de invloeden hiervan en op. Ik vond de vraagprijs achteraf laag. Je deelt zo onwijs veel waarde en kennis en de inzichten die ik erdoor heb zijn mij veel meer waard! Wat ik anderen wil vertellen is dat het zo waardevoller is dan je denkt om te band met je moeder en tegelijkertijd de rest van je familie te onderzoeken. Ik merk dat er zoveel puzzelstukjes op hun plek vallen en dat ik meer open en met meer liefde naar anderen kan kijken. Ik begrijp mezelf ook weer een beetje beter. Dankjewel, Nance!
Melanie
Lieve Nanc, De relatie met mijn moeder zal er nooit meer zijn. Is dit erg, ja en nee. Maar door deze 7 daagse te volgen met jou kwam ik er achter dat dit ook goed is. De familiestamboom, omdat ik naar anderen moest kijken hoe dat in het verleden was. En de waarom vraag van mij, dat dit er eigenlijk niet toe doet. Jij hebt mij zeker geholpen om dit laatste stukje ook los te laten. Het is goed zo, het geeft niet. Ik voel een stukje bevrijding. Want een relatie met een moeder moet altijd goed zijn. En nu heb ik geleerd, als dat niet zo is, is het goed dat je zelf voor een gelukkig leven mag kiezen. En niet het leven wat een ander van jou verwacht. Heel veel dank. Ria
Ria
Ik heb veel van de thema's die je behandelde al eerder behandeld in de opleidingen die ik heb gedaan. Wat ik goede inzichten vond nu met deze training is dat je " schuldig" moet kunnen zijn als je volwassen bent - moet kunnen verdragen dat anderen teleurgesteld zijn. Er zijn nog wel een paar dingen die ik heb opgeschreven. Ik vind het een mooi iets - deze manier - om laagdrempelig te beginnen met een onderzoek naar de relatie met je moeder. Ik ben daar zelf al heel lang mee bezig - zit nogal diep. Je legt van alles uit over de contextuele benadering. Daar weet ik, merkte ik, ook al het nodige van. Niettemin is het niet verkeerd dingen nog een keer op een andere manier weer te horen.
Ingrid

Hoe ziet het coachingstraject eruit?

Plan direct jouw match call, om te kijken of een drie maanden traject passend is voor jou.

Na een succesvolle match call:

1

Kick-off

Een 1:1 kick-off van 2 uur om samen te bepalen waar wij de komende maanden aan gaan werken.

2

1-op-1 call

Elke twee weken een 1-op-1 call van 45 minuten.

3

Verdiepingssessies

Drie verdiepingssessies van 2 uur aan de hand van de LieverVrij methode.

4

Sessie expert

Een sessie met een expert. Samen stemmen wij af, welke expert passend is en aansluit bij jouw reis.

5

Online leeromgeving

Opdrachten voor het doorbreken van patronen en optimale ontwikkeling.

De levensreis naar jezelf voor ondernemende vrouwen

1-op-1 coachingstraject

Vind echte antwoorden op jouw levensvragen
3.347.-
  • Elke 2 weken een 1-op-1 call van 45 minuten
  • 3 verdiepingssessies van 2 uur (LieverVrij methode)
  • Opdrachten voor het doorbreken van patronen
  • Het verleden in verbinding brengen met het nu
  • De juiste handvatten voor een vrij en gelukkig leven

Plan jouw match call

Ontdek tijdens dit intakegesprek hoe ik jou kan helpen

Veel gestelde vragen

Deze levensreis is geschikt voor vrouwen die verantwoordelijkheid nemen voor hun leven. En vrouwelijke ondernemers die zowel in haar leven als zakelijk willen groeien door persoonlijk te willen investeren.

Tijdens dit traject krijg je 3 maanden lang mijn volledige aandacht, energie, kennis, ervaring, nieuwsgierigheid en tijd voor jouw persoonlijke en ongekende groei.

Daarnaast krijg je binnen 24 uur reactie op jouw mail en WhatsApp berichten.

De sessies bestaan uit:

  • Een 1:1 kick-off van 2 uur. Samen bepalen wij waar je de komende maanden aan mag werken op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 
  • Elke twee weken een 1 op 1 call van 45 minuten
  • Drie verdiepingssessies van 2 uur aan de hand van de LieverVrij methode
  • Sessie met een expert. Samen stemmen wij af welke expert aansluit bij jouw 3 maanden traject. Dit kan een expert zijn op mentaal, emotioneel, lichamelijk of spiritueel niveau. 
  • Naast het fysieke contact is er een online leeromgeving. Doormiddel van opdrachten ga je aan de slag om patronen te doorbreken voor een optimale ontwikkeling.

Het levert jou in basis meer zelfkennis op, vanuit een fundamentele verandering. Het gaat niet om Quick fix, of het opnieuw aanleren van een trucje. Door terug te gaan naar de kern vanuit waar jij leeft, zal je leren leven (en ondernemen) vanuit balans, verbinding en liefde. 

Plan hierboven jouw match call in mijn agenda. Samen kunnen we dan kijken of we een match zijn.

Heb je nog een andere vraag?

Heb je nog een vraag? Stuur gerust een mail naar info@lievervrij.nl of vul onderstaand formulier in. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Scroll naar top