fbpx

LieverVrij

De Gewilde Vrouw Dag

Herinner en kom terug naar je ware natuur. 

Bijna twee generaties lang hebben vrouwen geleerd te bedriegen over wat ze willen. In naam van onafhankelijkheid en gelijkheid hebben de oudere vrouwen ons verteld dat we onze natuurlijke gevoelens moeten ontkennen. We gingen meer leven in ons hoofd, dan te luisteren naar de signalen in ons lijf. 

De Gewilde Vrouw Dag

Is voor veel vrouwen een belangrijk moment van rust, om écht contact te maken met andere vrouwen en te focussen op fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. Een belangrijk moment voor jezelf, om even los te komen van dagelijkse verplichtingen, werk, gezin en alle verantwoordelijkheden waar je als moderne vrouw mee te maken hebt. Want zeg eens eerlijk, hoeveel ballen hou jij hoog?

Van schades naar schatten

Licht en donker. Het leven is immers niet alleen licht en ook niet alleen donker. Waneer je deze beiden passend draagt, ervaar je balans van je te dragen schades én schatten. 

Ontdek je goud

Wanneer je afreist naar je donker, vind je de plek om je goud te ontdekken. Jouw ontdekte goud, kan je in het licht laten stralen. 

Ontwaak je Gewilde vrouw

Dat jouw vurige, liefhebbende, krachtige, moedige, kwetsbare en speelse vrouw ontwaakt mag worden. En iedere vrouw die nog vergeten is.  Ze is welkom. Zij mag gezien, gedragen en lief gevonden worden.

Telkens als vrouwen met elkaar in cirkels bijeenkomen, heelt de wereld een beetje meer.

De Locaties

Onze vaste locatie voor de gewilde vrouw reis is in Lochem. Een prachtige locatie in het groen, waar voldoende ruimte is om je terug te trekken en tot je te laten komen wat er mag zijn. 

Samaya is een locatie in werkhoven. Ook hier mogen wij jou graag ontmoeten voor een gewilde vrouw dag. 

The White door studio, een prachtige locatie in Amsterdam west. Een locatie waar ook wij jou weer met liefde ontvangen om werkelijk te zijn met alles wat is. 

Wie zijn wij

Contextuele systeemtherapie is slechts een rol die ik vervul. Ik neem je mee naar een diepere laag in jezelf. Waar je misschien vaak pleister overheen hebt geplakt, gaat het nu over de wond. De kern. Er wordt voor veel veiligheid gezorgd, waarbinnen gedeeld kan worden én je je verbonden voelt. Ik breng je slechts naar de diepte in jou. Daar liggen jouw antwoorden. 

Mijn naam is Iris. Waar Nance in staat is je te begeleiden in het donker. Begeleid ik jou in het licht. Dat wat je voelt en hebt ervaren in het donker mag in het licht gezet worden. Je mag voelen en ervaren met heel je lijf, wat je deze dag los maken laten. Wat je op een dieper liggend niveau mag transformeren. 

Mijn naam is Suzanne, zij noemen mij Suus. Het is mijn expertise om jou uit je hoofd en ín je lichaam te krijgen d.m.v. (ontspannings-)oefeningen. Mijn zachtheid nodigt je uit om je veilig te voelen bij mij. Ik help je voelen waar meer aandacht naartoe mag gaan in je leven en help je om jouw vrouwelijke en mannelijke energiestroom in balans te krijgen. Daarnaast (beantwoord ik de roep om meer tijd te besteden aan creativiteit en..) heb ik mijn camera opgepakt. Ik zet jou graag zo puur mogelijk op de foto. Het liefst in de natuur: als de prachtige gewilde vrouw die je in essentie bent.

 

De ervaring

De Ochtend

De schaduw

Je gaat stil zijn, voelen en verbinden wie jij van nature werkelijk bent. Je gaat delen, helen en verbinden, omdat wat jij hebt ervaren of ervaart een thema is van meerdere vrouwen. 

De Middag

Het licht

Je gaat proeven en beleven, als een smaaksensatie op je tong. Je gaat voelen en ervaren, te luisteren naar de bewegingen van je lijf. De bewegingen brengen je daar waar je mag zijn. 

Zij delen hun ervaring

Vrouw, waar bij jij? Om te kunnen helen, moet je bereid zijn om je gevoelens volledig te voelen.

Veel gestelde vragen

Kom zoals jij je vrouwelijk voelt. Een jurk. Een rok of broek, een shirt die zwiert. Precies dat wat passend voelt voor jou. Zoals jij je kleed, zo zal jij je voelen. 

Tijdens deze dag gaan we naar het donker en naar het licht. Nance is contextueel systeemtherapeut en weet binnen 5 minuten de onderliggende pijn te transformeren. In de ochtend gaan we die helder krijgen en in de middag gaan we met muziek en beweging deze pijn of overtuigingen omzetten naar een passende balans. 

Jazeker, wij zijn allemaal aanwezig. Persoonlijke aandacht om jou te zien en horen in dat wat jij nodig hebt. En na de dag, ontvang je nog een 1:1 online coachsessie. 

Dan mag die er zijn. Wat wil het jou vertellen? Mag je de antwoorden daarvoor vinden binnen in jou? Niets moet, alles mag. Voel je vrijer en lichter, wanneer je je overgeeft aan dat wat er mag zijn. 

Ja wij gaan door. Verbinding en menselijk contact is voor ons een belangrijke kernwaarden. Zien en gezien worden. Het is een besloten event en je kan er alleen naartoe indien je een kaartje hebt. Wij houden daar rekening mee in de keuze voor een geschikte en passende locatie. 

Dan nodig ik je uit om te mailen naar info@lievervrij.nl.

Met liefde beantwoorden wij jouw vraag. 

Nog meer ervaringen..

Scroll naar top