fbpx

LieverVrij

De Gewilde Vrouw Reis

Het 9 maanden transformerende traject voor een helende reis met afscheid van oude pijn. Kom terug bij jouw ware natuur. 

Verbinden heden, Verleden & Toekomst

Je kan in het nu leven. Door je te verbinden met je geschiedenis en je over te geven aan het onbekende van de toekomst. Het Mens-zijn wordt belicht vanuit een contextueel systemisch gedachtegoed.

Theoretisch & Praktisch

Het leven heeft jou gevormd tot wie je nu bent. Je maakt los wat je niet meer dient. Je verdiept je met je ware natuur. Om te leven in het hier én nu dat balanceren vraagt. 

Samen & Persoonlijk

Van een gezamenlijke verbinding, omdat er in relatie tot anderen vrouwen veel overeenstemming is. En jouw levenspad vraagt een persoonlijke aanpak, waarbij je je losmaakt van dat wat niet meer dient.

Ontdek jouw verborgen schatten

& laat je goud stralen

Voor de prachtige, moedige vrouw die wil voelen én ervaren dat zij haar plek mag innemen met alles wat zij bezit. Wie zij in essentie werkelijk is. De vrouw die elke keer opnieuw bereid is haar schades te onderzoeken om in de balans met haar schatten terecht te komen. En dan de ruimte voelt én neemt om haar goud te laten stralen. Ja zij, zij die jij in essentie werkelijk bent. 

De vrouw die voelt dat zij naar binnen mag keren. In staat is zichzelf te dragen en voelt dat zij gedragen wordt wanneer zij zichzelf verbindt met een krachtige groep prachtige vrouwen. Voelt én weet dat zij overtuigingen, normen, waarden en patronen simpelweg niet met overtuigingen kan doorbreken. 

Het is simpelweg onvoldoende om intergenerationele pijn te helen. Je wilt minder fixen én meer fundament. Hiervoor is gericht innerlijk werk noodzakelijk. Jij helpt hiermee jezelf om passende keuzes te maken in het nu én voor de volgende generaties. 

Jij bezit alles om je geschiedenis als bron te zien, om voor jezelf én de toekomst passende keuzes te maken. De moedige stap is te kiezen om het te voelen en doorleven.

Een helende reis

Je zal als mens de juiste inzichten ontvangen. Wanneer je leeft vanuit wie je in essentie werkelijk bent, zal je via je hart de wijsheid ontvangen die je met je hoofd niet kan bedenken.

Dit is leven vanuit een twee-eenheid. Wanneer je deze inzichten vertaald naar je aardse leven en woord én daad koppelt aan het inzicht. Verander je je handelen. Je ervaart een krachtiger leven. Waarbij je meer balans ervaart in je te dragen schades én schatten. 

Als mens in je aardse leven, ervaar je dat je het juiste pad bewandeld wanneer lichaam, ziel én geest afgestemd zijn op elkaar. Je voelt dat je leven stroomt. Je bent meer in staat, wanneer zich levenslessen aandienen, om deze passend te implementeren in je leven. Wetende dat voorafgaand het soms donker is, om ergens diep in je een basis van vertrouwen te ervaren dat er ook altijd licht is. Jij bewandelt dan jouw pad. 

Belichaam je vrouwelijke essentie, door de balans te ervaren in je mannelijke én vrouwelijke energie.

Wat kan je verwachten?

Een helende reis met afscheid van oude pijn. Door op te graven wat in je familieschatkist verborgen ligt. Je los te maken van dat wat niet meer dient. Te verdiepen én balanceren. 

Een traject is nooit vast omlijnd, omdat het persoonlijk afgestemd wordt op jou. Dit betekent concreet dat er enkele vaste  dagen zijn en dat verder 1:1 met jou wordt afgestemd wat jij nodig hebt om te leven vanuit jouw ware natuur. 

Met de seizoenen mee

Jouw 9 maanden reis wordt passend afgestemd op de seizoenen. Seizoenen van jou als vrouw en jaargetijden.  Rondom de herfst ga je oogsten én loslaten. In de winter keer je meer en meer naar binnen. Het vraagt rust en bezinning. De lente nodigt je uit om te zaaien en groeien. En de zomer laat jou volledig tot bloei en ontwikkeling komen. 

Voel of jij de reist aan wilt gaan

Ben jij er klaar voor?

1.

Luister naar het fluisteren. Jij weet door te voelen of het nu jouw tijd is om een helende reis te maken. Waarin je de verdieping mag aangaan voor jezelf én de volgende generatie(s). 

2.

Iedere keuze die je maakt vraagt moed. 

En moed vraagt een beetje lef, omdat je iets anders doet dan je gewend bent te doen. 

3.

Plan vrijblijvend een 1:1 gesprek in. Dit doe je doormiddel van het invullen van deze vragen. En daarna maak je direct een afspraak in mijn agenda. 

Na deze reis..

Ervaar je een diepe transformatie in jezelf én in relatie tot je omgeving. 

 • Ervaar je dat jij passend jouw plek kan innemen;
 • Hoe fijn het is om (weer) in verbinding te zijn met jezelf; 
 • Dankbaarheid voor de verbinding met de ander; 
 • Leef je meer en meer wie je in essentie werkelijk bent; 
 • Ervaar je persoonlijke vreugde; 
 • Woord én daad vallen passend samen; 
 • Voel je evenwicht in het dragen van je schades én schatten. 

Ervaringen

Ontdek jouw verborgen schatten & laat je goud stralen.

Nog even alles op een rij

 • Verdiepende intake
 • 1:1 verdiepingsessies 
 • Minimaal 2 fysieke dagen 
 • Een aaneengesloten 3 daagse in Lochem, inclusief eten, drinken en overnachtingen. 
 • 9 maanden wekelijks support via mail en app 
 • Online leeromgeving met fysieke beleving, je ontvangt dit in je brievenbus. 
 • Toegang tot de online bibliotheek met  online sessies met Nance én gastcoaches. 
 • Een financiële investering vanaf €7200,- inclusief BTW. Jouw gewilde vrouw reis verdient een op maat gemaakt aanbod. Vraag hiervoor een gesprek aan. 

Ben jij die vrouw, die voelt dat zij naar binnen mag keren. In staat is zichzelf te dragen en voelt dat zij gedragen wordt wanneer zij zichzelf verbindt met een krachtige groep prachtige vrouwen. Voelt én weet dat zij overtuigingen, normen, waarden en patronen simpelweg niet met overtuigingen kan doorbreken. 

Hi prachtige vrouw,

Mijn naam is Nance van Heck. Contextueel systeemtherapeut is slechts een rol die ik vervul, omdat daarnaast plek is voor de rollen van moeder, (klein)dochter, vriendin, partner, tante, ondernemer én familieschatkist ontdekker. 

Op mijn 15e is de ontdekkingsreis binnen mijn familieschatkist gestart. Het vroeg de nodige moed om mijn familieschatkist te openen, omdat het een stuk gemakkelijker is om het dicht te laten. Alleen je kan niet helen als je weigert je familieschatkist te openen. 

Door bewust te worden van mijn schades, ontstond er ruimte voor mijn schatten. En het goud, wie ik in essentie écht ben wordt meer en meer zichtbaar. 

Ik voel dat ik mijn geschiedenis als bron wil zien om voor mijzelf én mijn toekomst passende keuzes te maken. Het is een helende reis met afscheid van oude pijn. Waardoor ik in woord én daad een voorbeeld kan zijn voor Odin. 

LieverVrij is daarom een plek voor helende reizen. Je ervaart dat je (opnieuw) in verbinding komt met wie je in essentie al bent. Om vanuit daar weer passend in verbinding te zijn met je partner, kind(eren) én familie(geschiedenis).

Diep van binnen voel ik, dat dit is wat ik op dit moment mag doen. Verbinden met jou. En terug naar wie we in essentie werkelijk zijn. 

Veel gestelde vragen

Wat wil de twijfel jou vertellen? Welk gevoel zit eronder en kan je daarbij? Is het iets van vroeger en ligt het in relatie met je ouder(s)?

Tijdens een 1:1 gesprek, die je hier aanvraagt en helemaal vrijblijvend onderzoek je samen met Nance of deze stap nu passend is.  

Als je denkt aan een 9 maanden gewilde vrouw reis, gaat het o.a. over: 

 • Jij in relatie tot de ander 
 • Verleden, heden en toekomst 
 • Geloof
 • (vriendschap)Relaties
 • Moeder, moederschap en (gezamenlijk) ouderschap 
 • familie. Vader, moeder, broers en zussen 
 • Werk en onderneming 
 • Fysieke, emotionele en psychische gezondheid 
 • Geld & financiën 
 • trauma en traumatische ervaringen 
 • Parentificatie
 • Innerlijk kind 
 • Kiezen en keuzes maken 
 • Schuld en schaamte 
 • Vrouw en Vrouwelijkheid 
 • Wensen en verlangens 
 • Verlies en rouw 
 • scheiding en kind(eren) 

Ja dat kan, we kijken samen wat passend is voor jou. 

Door samen te verbinden leer je in een passende groep jezelf zien, voor wie je in essentie werkelijk bent. Door hieraan 1:1 sessies te koppelen kan je een nog diepere transformatie doormaken. Het zit hem in de kracht van samen verbinden en passend integreren in jouw leven op het gebied van jouw levensthema's. 

Nieuwe gewoontes hebben tijd nodig.

Gemiddeld kan je na zo’n 66 dagen pas stellen dat je nieuwe gewoonte een automatisme is geworden. Om écht stevig geïmplementeerd te worden heeft een gewoonte gemiddeld zelfs nog langer nodig. 

Zeker wanneer je grote veranderingen in je leven wil aanbrengen kom je er meestal niet met 21 dagen. Reken liever op maanden in plaats van weken.

Uit je vertrouwde omgeving helpt om nieuw gedrag te implementeren. Waarbij je kan luisteren naar het fluisteren van je hart en hier concrete acties en doelen aan kan koppelen. Gun jij jezelf een plek om samen te zijn en te verbinden? Om die energie mee te nemen én nog weer meer te implementeren in je dagelijks leven? 

Dit is een retraite, met allen vrouwen die op het moment aan de gewilde vrouw reis 1:1 deelnemen. De datum wordt tijdens de aanmelding met je gedeeld, kijkend wat in jouw agenda aansluit. 

 

Je hebt een aparte kamer, waarbij een eigen badkamer inbegrepen zit. Handdoeken en douchespullen zijn allemaal aanwezig. 

 

Tevens is er voldoende ruimte om tijd met jezelf door te brengen, waarbij je even kan zijn met alles wat is. 

Ja, de online sessies zijn terug te kijken. 

Dan nodig ik je van harte uit om mij te mailen via info@lievervrij.nl

Scroll naar top