fbpx

Online training de vrouwenlijn

Over de impact van de band met je moeder

Leer hoe de relatie met jouw moeder doorwerkt in je leven (& onderneming). Nummer 1 moeder dochter training. Meer dan 225 vrouwen gingen jou voor en volgde deze training online. 

Daar waar ons leven begint

De relatie met je moeder start bij de wortels van jouw bestaan

De relatie met onze moeder beïnvloedt ons niet alleen in onze kindertijd, maar vaak ook nog lang in ons volwassen leven. Ook wanneer jouw moeder niet meer hier op aarde aanwezig is, is zij mogelijk nog van grote betekenis. Of wanneer jij jouw moeder niet hebt gekend. En hoe geef jij vorm aan het ouderschap, wanneer jijzelf kinderen hebt gekregen? 

Het kan zijn dat je de relatie met je moeder nu als goed, ingewikkeld of ronduit als slecht zou omschrijven. Hoe het nu ook is. Vaak zit er nog iets van pijn tussen jullie in die moeder-kind band wat doorwerkt in de vrouwenlijn. Of je ervaart misschien een onuitgesproken verlangen, wanneer zij niet meer hier op aarde aanwezig is. Het kan ook ingewikkelder en groter zijn binnen jullie familiegeschiedenis. Onbewust verlang je misschien naar de goedkeuring van jouw moeder. En zet je daarvoor mogelijk je eigen wensen en verlangens keer op keer aan de kant. Je wordt daarmee niet gezien of erkent als de persoon waarvan jij voelt die ten diepste van binnen écht bent. 

Zij is en blijft altijd jouw moeder. Alleen wat zegt dat nu eigenlijk en hoe ga je ermee om? 

Zoals licht en donker niet zonder elkaar kunnen

heeft jouw moeder een plek in jouw leven

Wat leer je in de online training vrouwenlijn helen

In de online training vrouwenlijn helen, de impact van de band met je moeder. Ervaar je welke gevoelens en emoties er zijn in relatie tot jouw moeder. Welke verlangens heb je en welke feiten zijn er. In de rol als contextueel systeemtherapeut neem ik doormiddel van 4 modules helemaal mee. 

Dit is wat het programma praktisch inhoudt

Familie is op alle mogelijke manieren een link naar ons verleden en een brug naar onze toekomst.

Hoe reist jouw familie met jou mee?

Na de vrouwenlijn heb jij ervaren..

Nance en de relatie met haar moeder

Wanneer ik op jonge leeftijd te maken krijg met een scheiding, veranderd mijn leven. In de zoektocht van het leven, was de relatie van mijn moeder met haar partner voor hen beide niet een relatie waarin zij elkaar positief versterkte.
Ikzelf zie mijn vader kort na de scheiding niet meer. Ik nam een oneigenlijke rol op mij binnen het samengestelde gezin. Zorgen voor de ander. Wanneer ik het gevoel heb dat mijn investering niet wordt gezien of erkent, heb ik het gevoel een keus te moeten maken. Blijven zorgen of kiezen voor mijzelf. Voor dat laatste koos ik. 

En precies toen begon het. Mijn zoektocht naar wie ik ben. Alleen wie ben ik, zonder mijn ouders? Voor 50% bestaande uit mijn vader en 50% uit mijn moeder? De bloedband, de familiegeschiedenis is daar waar je het leven hebt geleerd.
De behoefte ontstond, niet dat over te geven aan mijn kinderen als wat er in het gezin heeft plaatsgevonden. Alleen hoe doe je dat? Bij hen leerde ik immers de basis van leven.
Ik begon vragen te stellen. Ik wilde leren begrijpen waarom het was zoals het was. Ook wilde ik de geschiedenis van mijn ouders leren begrijpen. Ik investeerde heel veel tijd om mijzelf, mijn familiegeschiedenis, mijn pijn, verdriet, wanhoop en gemis te onderzoeken en te leren dragen. 

Alleen hoe doe je dat dan? Opnieuw in contact met je moeder. Waar liggen je grenzen? Hoe kan je de liefde laten spreken die er voor altijd is. Hoe ga je herstellen? Hoe ga je op een passende manier in verbinding met elkaar? Moet je elkaar daarna iedere dag, week of maand zien en spreken? Wat is normaal? Is er een normaal of bepaal je zelf wat passend is bij jou? En voldoe je dan nog wel aan de verwachtingen, verlangens en wensen van de ander? En voor jou, wanneer jouw moeder er niet meer is, hoe kan zij nog steeds van waarde zijn in jouw leven? Met wie kan jij in gesprek, om jouw moeder alsnog te leren kennen? 

Als mens en in de rol als contextueel systeemtherapeut kom ik bij iedereen terug bij zijn of haar ouders. Hoe heb jij leren leven? En hoe heeft de rol van jouw moeder bijgedragen aan het leven dat jij nu leeft? 

Programma overzicht

Jij krijgt inloggegevens nadat jij je hebt aangemeld voor de vrouwenlijn helen. Hiermee heb jij direct toegang tot het online programma. 

Jij krijgt onbeperkt toegang tot het online programma. 

Sommige dingen zal je misschien al weten, omdat jij immers de regisseur bent van jouw leven. Jouw levenslessen en ervaringen, kan ik samen met jou in het grotere perspectief bekijken. Waar liggen de verbindingen, waardoor er een disbalans wordt ervaren zoals jij dat nu ervaart. 

Je zal ervaren wanneer je de verbindingen tussen alle elementen ziet, ervaart en doorleeft er meer balans, verbinding en liefde wordt ervaren. 

Dit zijn de lessen 1 t/m 4

Welke ervaringen hebben jou gevormd tot wie jij nu bent?

De eerste module staat in het teken van de feiten. Welke levenservaringen draag jij met jou mee. Ik neem jou mee in het contextuele gedachtegoed, waarin alles in ons leven een aaneenschakeling is van ervaringen. En wij mensen veelal leren in relatie met de ander. Waarbij stil gestaan kan worden bij hen die niet aanwezig zijn in in jouw leven, en wel van onschatbare waarde zijn voor hoe jij in het leven staat en wat jij hebt mogen leren. 

Met jou aan de hand van video’s en vragen onderzoekend wat er op dit moment in de weg staat om in verbinding te leven met jezelf en/ of belangrijke relaties in jouw leven. Onderzoekend wie of wat als steunbronnen worden ervaren in het hier en nu. Om ook stil te staan bij de vraag hoe jij in relatie met jouw moeder staat, en hoe de vrouwenlijn doorwerkt in jouw leven. 

Stil staan bij de band met jouw moeder. Dat is waarin je wordt meegenomen in de tweede module. Welke geschiedenis dragen jullie met jullie mee. Wat is er gezegd en wat ook niet. Hoe heeft het bijgedragen aan de band die jullie nu hebben. Ook wanneer jouw moeder niet meer leeft, heeft zij bijgedragen aan het leven dat jij nu leeft. De relatie met jouw moeder, start bij de wortels van jouw bestaan.  Het begon al in de buik, de eerste 9 maanden zwangerschap. Hoe waren die maanden en hoe heeft dat bijgedragen aan de relatie die er nu is. 

Wanneer je hebt stilgestaan bij dat wat ertoe heeft bijgedragen hoe de band met jouw moeder nu is, zoals deze is. Is modules 3 erop gericht zicht te krijgen en te voelen welke wensen en verlangens jij hebt. Zijn er life-events waarover je nog eens met je moeder in gesprek wenst te gaan. Met wie zou je in gesprek kunnen als het om jouw moeder gaat die niet meer leeft. Zijn er situaties onbesproken die jij in jouw rugzak meedraagt. Middels video’s en opdrachten leer je meer contact maken met je hart. Het is uitsluitend met je hart dat je zuiver kunt zien.

In module 4 staat de transformatie centraal, van afwijzing naar erkenning. Waar de weging is gemaakt tussen de balansen van geven en nemen. Word hierin de ruimte gecreëerd om te ontschuldigen en te her- verbinden. Op basis van de gestelde hypotheses, kan er op ieder gewenst moment weer een nieuwe weging gedaan worden. Het creëren van je eigen grond en vanuit jou op een passende manier in relatie zijn met de ander. Balansen worden hersteld, als ook de investering die wordt erkent voor het eigen geven of het geven van de ander gezien wordt. Soms is het herstellen van de balansen met belangrijke anderen nog niet waar jij bent is. Het passend creëren van een ruimte voor jou, om daarbinnen de bepaalde acties te verrichten die op dat moment het meest passend zijn. Denk hierbij aan traumaverwerking of vergroten van eigen grond door erkent te worden voor het eigen geven. Het vraagt altijd de juiste timing.

Ervaringen

Een hele mooie training die je kennis maar voornamelijk inzicht geeft in waarom je doet wat doet. Hoe heb je geleerd om te leven en ben je vrij in de keuzes die je maakt? Je staat stil bij hoe je bent geworden die je bent en leert te kijken naar jou behoeftes en wensen. Je gaat in verbinding met jezelf en met de mensen om je heen. Een prachtige training die voor iedereen heel waardevol is!
Merel
De onderdelen van de eerste twee modules had ik zelfstandig al redelijk inzichtelijk gemaakt en hierin niet alle antwoorden kunnen vinden, die mij verder hielpen. Gelukkig waren de modules 3 , 4 en de bonus er nog. En dat leverde me mooie aanvullende inzichten op. Inzicht in mijn verwarring, omdat ik parentificatie in twee uiterste polen heb ervaren en nu snap waarom ik mij niet erkend en gezien voelde in de zorg, omdat ik groot en klein tegelijk was. De meditatie, waarin de kleine IK de pakjes weer probeerde op te rapen, omdat het wilde dat deze gezien werden en we ze samen leerden los laten. En uiteindelijk het inzicht dat ik waardering niet bij een ander moet zoeken, maar waardering moet hebben voor mezelf. Kortom een zeer waardevolle training, die mijn puzzel weer een stuk completer heeft gemaakt. Dankje wel hiervoor
Karin
Toen ik begon aan de training, kwam ik net uit een intensief PTSS traject. De training van Nance heeft me geholpen om weer wat puzzel stukken op hun juiste plek te krijgen en vrijer en tegelijk meer verbonden in mijn leven te staan. Zeker een aanrader!
Mirjam
Ik heb veel van de thema's die je behandelde al eerder behandeld in de opleidingen die ik heb gedaan. Wat ik goede inzichten vond nu met deze training is dat je " schuldig" moet kunnen zijn als je volwassen bent - moet kunnen verdragen dat anderen teleurgesteld zijn. Er zijn nog wel een paar dingen die ik heb opgeschreven. Ik vind het een mooi iets - deze manier - om laagdrempelig te beginnen met een onderzoek naar de relatie met je moeder. Ik ben daar zelf al heel lang mee bezig - zit nogal diep. Je legt van alles uit over de contextuele benadering. Daar weet ik, merkte ik, ook al het nodige van. Niettemin is het niet verkeerd dingen nog een keer op een andere manier weer te horen.
Ingrid

Jouw moeder een passende plek in jouw leven

Vrouwenlijn helen

De impact van de band met je moeder
117,-
  • 4 online modules & bonus modules
  • Waardevolle kennis(filmpjes), inspiratie en opdrachten
  • Inzicht in je eigen denken, voelen en handelen
  • Een verbetering van (familie)relaties
  • Dichterbij jouw kern

Veel gestelde vragen

De vrouwenlijn helen over de impact van de band met je moeder, kan jij op elk gewenst moment starten.

De vrouwenlijn helen de impact van de band met je moeder kost slechts €97,- euro exclusief BTW. 

Voor ambitieuze vrouwen, die persoonlijk willen investeren. Of je nu een goede band met je moeder hebt, helemaal geen contact of dat jij je moeder moet missen hier in het leven. Energetisch werkt de relatie altijd door.  

Of je nu wel of geen bedrijf hebt, de invloed van de relatie met je moeder werkt overal in je leven door. Levenservaringen draag je levenslang met je mee, als jij ontdekt wat de impact is van de band met jouw moeder veranderd er zoveel in je leven (en onderneming).

Je houdt voor onbepaalde tijd toegang tot de online leeromgeving. 

In de online leeromgeving kan jij jouw vraag insturen, waarop ik persoonlijk zal reageren. Wanneer jouw vraag specifieker is kan je mij ook een mail sturen naar info@lievervrij.nl 

Voor de één kan de investering van €97,- euro exclusief BTW. veel geld zijn. De ander zegt er niet eens over na te hoeven denken. Wat ik erover kan zeggen, is dat deze training zo ontwikkelt is dat je terug gaat naar de kern van jouw bestaan. Je krijgt geen trucjes aangeleerd om de relatie met jouw moeder te fixen. Verandering vanuit de kern, door daar als eerst (opnieuw) verbinding mee te maken. 

Het levert jou in basis meer zelfkennis op, vanuit een fundamentele verandering. Het gaat niet om Quick fix, of het opnieuw aanleren van een trucje. Door terug te gaan naar de kern vanuit waar jij leeft, zal je leren leven (en ondernemen) vanuit balans, verbinding en liefde. 

Ja volledig in je eigen tijd! 

Dit is geheel afhankelijk van de investering die jij doet. Elke module heeft verschillende video's en opdrachten, deze kunnen 30 minuten tot een uur kosten. Vervolgens vraagt het van jou de implementatie in jouw leven en onderneming. 

Wanneer jij je hebt aangemeld, krijg jij direct in je mail jouw inloggegevens waarmee je in de online leeromgeving kan inloggen. Je kan wanneer je dat wilt, jouw wachtwoord veranderen. 

Nee voor de online trainingen kan er niet in termijnen worden betaald. 

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@lievervrij.nl en stel daarin jouw vraag. 

Scroll naar top