fbpx

LieverVrij

Eboek

Herstel de vrouwenlijn

Levenslang verbonden, de relatie met jouw moeder start bij de wortels van jouw bestaan. Hoe is de relatie met jouw moeder? En met haar moeder, jouw oma? De mate waarin jij je kan verbinden en identificeren met jouw vrouwenlijn, bepaalt de mate waarin jij je kan verbinden met je vrienden, partner en (zakelijke)relaties. Ik schreef voor jou een e-boek met daarin 5 inzichten hoe de vrouwenlijn doorwerkt in jouw leven. Met vragen en oefeningen voor jou om balans, verbinding en liefde te ervaren. In relatie met jouw moeder en hoe deze relatie doorwerkt in jouw leven en onderneming.

Extra cadeau, naast het e-boek ontvang je 6 vrouwenlijn brieven in je mailbox. 

Liefs, Nance

Romy
Romy
Lees verder
Ik heb jou e-boek gedownload, omdat ik nieuwsgierig was naar de vrouwenlijn en de impact ervan in mijn leven en bedrijf. Ik heb al veel gedaan om de vrouwenlijn te helen, alleen in jouw e-boek kwam ik toch weer tot nieuwe inzichten. Ik vond de opdrachten fijn en helder. Het heeft mij geholpen om weer een stukje te helen! Heel veel dank
Wat is jouw ervaring?
Wat is jouw ervaring?
Lees verder
Ik ben benieuwd naar jouw ervaring na het lezen en het maken van de opdrachten in het e-boek de vrouwenlijn helen. Deel daarom jouw ervaring via info@lievervrij.nl of social media.
Vorige
Volgende
Scroll naar top