fbpx

Familieschatkist sessie

Maak kans op een gratis 45 minuten familieschatkist sessie

Welk goud ligt er verscholen in jouw familiegeschiedenis?

Eén van de reden dat ik doe wat ik doe, is omdat ik heb mogen ervaren hoeveel er geheeld kan worden in je leven. Wanneer je de lessen van het leven leert begrijpen en belemmerende familiepatronen mag doorvoelen. Ons leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen en ervaringen. Waarbij het leven altijd weer om balans vraagt, zoals licht en donker naast elkaar bestaan. Bestaat leven en overleven ook naast elkaar. Ik wil als familierelatie therapeut zoveel mogelijk mensen coachen bij het proces van heelwording. Mijn missie is daarom ook ambitieuze vrouwen te coachen bij het helen van belemmerende familiepatronen. Zodat zij balans, verbinding en liefde ervaart in haar leven en onderneming.

Hoe meer jij voelt, ervaart en doorleeft hoe gemakkelijker jij vanuit balans en verbinding kan leven. Ontdek welk goud er in jouw familiegeschiedenis verscholen ligt. 

Daarom selecteer ik iedere maand – op de 1e van de maand – twee ondernemers voor een familieschatkist sessie. Wanneer jij geselecteerd bent voor een familieschatkist sessie neem ik persoonlijk contact met jou op om een sessie in te plannen. Ook als je niet geselecteerd bent, krijg jij hiervan een berichtje.

Stel je eens voor dat je..

Tijdens een gratis familieschatkist sessie...

De familieschatkist sessie is voor..

Vrouwen die balans willen ervaren in haar leven en haar onderneming. Door met moed naar haar familiepatronen te kijken en met lef deze te doorbreken. 

Vrouwen die de verwachtingen van anderen wil loslaten om haar eigen leven te leven. En wanneer alles in ons leven in verbinding staat met elkaar. Wat mag jij loslaten om jezelf te verbinden met jouw diepste kern?

Vrouwen die voorbij symptoombestrijding willen gaan en terug willen naar de kern. Zij die geen pleisters wil plakken, maar een fundamentele verandering wilt voelen, ervaren en doorleven. 

Vrouwen die begrijpen dat wanneer je iets anders wilt in je leven, je naar de kern mag gaan om te erkennen, ontschuldigen en doorvoelen welk verlangen er niet vervuld is. 

Vrouwen die willen investeren in zichzelf. Geloof jij dat jij de sleutel bezit om de verandering te realiseren in denken, voelen en handelen? 

Voor jou als je kans wilt maken op… 

Een familieschatkist sessie

Scroll naar top