fbpx

LieverVrij

Ge-wild

Je hebt vaak genoeg je mond gehouden, je niet helemaal laten zien. Je wordt nog niet erkend om wie je diep van binnen echt bent. Jij mag jouw persoonlijkheid de ‘Ge-wilde’ ruimte geven. Zo kan je je volmondig uitspreken, vanuit gegronde kracht in plaats van forceren.

Om hen te laten zien, voelen, horen én proeven wie jij bent.
Heb jij de plek te nemen die werkelijk bij jou hoort. 

Wat ga je ervaren, wanneer je leeft vanuit je werkelijke plek? 
Diepe interne rust na een lange zoektocht. 

Een plek die je voedt.
De plek waar je weer op jezelf durft te vertrouwen.
Je weer kan ontvangen, wat voor jou bedoeld is.
Je meer verantwoordelijkheid kan nemen én dragen.
Waarbij jouw kracht van dragen is vergroot.

Nu voel je dat je écht kan doorbreken naar het volgende niveau. 
Om vanuit je werkelijke plek te kiezen voor leven.
En om voor te leven.

Waar het begon...

‘Breng mij naar huis’, vroeg je moedig, ‘naar waar ik vandaan kom, terug naar de kern.’ 

Je kent deze plek uit je hoofd. Een leeg land, dat ooit zo veilig voelde, waar je in het niets kon schuilen voor de storm van alles. Een plaats met harde grenzen en hoge muren. Waar je wens om rust eenzaamheid werd, en je met de tijd bevroor. 

Maar een toevluchtsoord is geen thuis, en je bonzende hart van verlangen roept je. 

De aarde rommelt, schudt en beeft als je wilt antwoorden. De hemel hoort en helpt je, de lucht barst genadeloos open, en de regendruppels breken je los. De onderstroom lonkt, en je krijgt de kans om opnieuw te kiezen. 

Het brengt de onderstroom uit jouw verleden aan het licht. Wij praten niet over het verleden, als wel de invloed ervan op het heden. Je werkelijke gevoelens komen meer in beweging. Waarbij je ontdekt dat je bewust en onbewust je patronen, verwachtingen, overtuigingen, normen, waarden en rituelen hebt aangepast aan je omgeving.

Vanuit mijn expertise als contextueel systeemtherapeut ondersteun ik je bij deze ontworteling, waardoor je ontdekt wat van jou is én wat je hebt aangenomen uit zorg voor de ander.

Vanuit mijn expertise als contextueel systeemtherapeut ondersteun ik je bij deze ontworteling, waardoor je ontdekt wat van jou is én wat je hebt aangenomen uit zorg voor de ander.

Laat jij je door haar meevoeren, langs kolkende rivieren en woeste watervallen. 

Het landschap verandert langzaam, van eentonig en kaal naar wervelend en kleurrijk. De bomen zwaaien met hun takken, begroeten je als een oude vriend. De nerven van hun bladeren ontvouwen zich in verhalen van vroeger, klaar om verteld te worden. De wolken vormen herkenbare gezichten uit een ver verleden. Ze weerkaatsen het zonlicht dat de grond onder je voeten blootgeeft, en zo een pad creëert dat nog niet eerder bestond. 

Wanneer jij kiest om terug te keren naar wie je bent:

Ervaar jij dat je volledig kan ontvangen wat voor jou bedoeld is.

Leer jij dat je (weer) op jezelf kan vertrouwen

Neem jij meer verantwoordelijkheid

Stijgt je daadkracht, in zien, luisteren én spreken

Vergroot jij je interne vrijheid, omdat je voelt en ervaart dat je vrij bent in wat je denkt én wilt

Breek je door naar jouw volgend niveau, in je leven én je onderneming

Handel je door krachtige, autonome keuzes te maken vanuit je werkelijke plek.

Wie is zij

Die kijkt, luistert en spreekt? 

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kind. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te voelen en begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De LieverVrij methode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je deze belichaamt wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je voelt dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek verder te leven.

Mijn naam is Nance van Heck en hier lees je nog meer over mij. 

Gewild traject

Er ontstaat pas zuivere verbinding als iedereen de vrijheid voelt om vanuit haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

Voor het vinden én belichamen van je werkelijke plek. Waarbij je werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en zingevingsniveau. Wij stemmen een passend maatwerktraject samen, voor minimaal 3 of 6 maanden. Zodat jij gegrond raakt in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek voor te leven.

Wat kan behoren tot een maatwerktraject? 

  • Uitgebreide intake 
  • Maandelijkse verdiepingssessies 
  • 3-daags retraite 
  • Integratiesessies 
  • Familieopstelling dagen 
  • Support & contact via mail en/ of WhatsApp 
  • Toegang tot de online modules Gewild en de onlinebibliotheek
  • Persoonlijke oefeningen om daad bij woord te voegen.

Plan je afstemmingsgesprek in en onderzoek samen wat het beste aansluit bij jou. 

Veelgestelde vragen

Nieuwe gewoontes hebben tijd nodig.

Gemiddeld kan je na zo’n 66 dagen pas stellen dat je nieuwe gewoonte een automatisme is geworden. Om écht stevig geïmplementeerd te worden heeft een gewoonte gemiddeld zelfs nog langer nodig. 

Zeker wanneer je grote veranderingen in je leven wil aanbrengen kom je er meestal niet met 21 dagen. Reken liever op maanden in plaats van weken.

Ja dat kan, we kijken samen wat passend is voor jou. 

Samen stemmen wij af wat passend is. Zowel online als fysiek in Beuningen (OV) is mogelijk. Waarbij voor een verdiepingssessie een fysieke ontmoeting de voorkeur heeft. 

Het is geheel maatwerk en samen met jou stem ik af wat passend is. Omdat verandering tijd vraagt werken wij minimaal 3 maanden samen waarbij de financiële investering afhankelijk is van de duur én invulling van onze samenwerking. De bedragen liggen tussen de €2750,- en €7200,- euro. 

Scroll naar top