fbpx

LieverVrij

Ge-wild ondernemen

Een 3 maanden programma voor het creëren van een authentiek bedrijf door echtheid van binnenuit. 

Schrijf je in voor de wachtlijst, start januari 2024

Ben jij gaan ondernemen, omdat jij doormiddel van jouw persoonlijke waarden, overtuigingen én authenticiteit bij wilt dragen aan een betere wereld? 

Maar herken jij je hierin.. 

 • Je voelt je overweldigd en weet niet hoe je je ideeën tot leven moet brengen zonder je eigen grenzen te overschrijden. Het lijkt alsof je nooit genoeg tijd hebt om alles te doen wat je wilt doen en je vraagt je af of het allemaal de moeite waard is.

 • Ondanks dat je je bewust bent van je eigen waarden en overtuigingen, vind je het lastig om deze te vertalen naar een concreet plan. Hierdoor mis je structuur en focus, wat weer zorgt voor verwarring en twijfel.

 • Wanneer je je richt op je onderneming, kan je soms vaker dan gewenst overweldigd voelen. Je hebt het gevoel geen tijd te hebben of tekort te schieten op die andere belangrijke aspecten van jouw leven, je gezin, familie, vrienden én persoonlijke interesses.

 • Je missie en je bedrijf zichtbaarder maken kan moeilijk zijn, zelfs als je al succes hebt behaald. Misschien houdt een onderliggend patroon je tegen om jezelf volledig te laten zien en je boodschap duidelijk en overtuigend over te brengen.

 • Je bent vaak onzeker over jezelf en je vaardigheden, ondanks dat je weet en voelt dat je dit te doen hebt. Dit kan leiden tot zelfsabotage en twijfel aan je eigen kunnen, waardoor je niet altijd de stappen zet die nodig zijn om vooruit te komen.

 • Je hebt vaak het gevoel dat je alles alleen moet doen en dat er niemand is die je kan helpen. Hierdoor voel je je gestrest en overweldigd, waardoor het moeilijk is om helder na te denken en goede beslissingen te nemen.

De weg naar erkenning van buitenaf wordt steeds minder belangrijk naarmate je jouw binnenwereld onderzoekt.

Waar het begon...

‘Breng mij naar huis’, vroeg je moedig, ‘naar waar ik vandaan kom, terug naar de kern.’ 

Je kent deze plek uit je hoofd. Een leeg land, dat ooit zo veilig voelde, waar je in het niets kon schuilen voor de storm van alles. Een plaats met harde grenzen en hoge muren. Waar je wens om rust eenzaamheid werd, en je met de tijd bevroor. 

Maar een toevluchtsoord is geen thuis, en je bonzende hart van verlangen roept je. 

De aarde rommelt, schudt en beeft als je wilt antwoorden. De hemel hoort en helpt je, de lucht barst genadeloos open, en de regendruppels breken je los. De onderstroom lonkt, en je krijgt de kans om opnieuw te kiezen. 

Het brengt de onderstroom uit jouw verleden aan het licht. Wij praten niet over het verleden, als wel de invloed ervan op het heden. Je werkelijke gevoelens komen meer in beweging. Waarbij je ontdekt dat je bewust en onbewust je patronen, verwachtingen, overtuigingen, normen, waarden en rituelen hebt aangepast aan je omgeving.

Vanuit mijn expertise als contextueel systeemtherapeut ondersteun ik je bij deze ontworteling in je leven én onderneming, waardoor je ontdekt wat van jou is én wat je hebt aangenomen uit zorg voor de ander.

Vanuit mijn expertise als contextueel systeemtherapeut ondersteun ik je bij deze ontworteling in je leven én onderneming, waardoor je ontdekt wat van jou is én wat je hebt aangenomen uit zorg voor de ander.

Laat jij je door haar meevoeren, langs kolkende rivieren en woeste watervallen. 

Het landschap verandert langzaam, van eentonig en kaal naar wervelend en kleurrijk. De bomen zwaaien met hun takken, begroeten je als een oude vriend. De nerven van hun bladeren ontvouwen zich in verhalen van vroeger, klaar om verteld te worden. De wolken vormen herkenbare gezichten uit een ver verleden. Ze weerkaatsen het zonlicht dat de grond onder je voeten blootgeeft, en zo een pad creëert dat nog niet eerder bestond. 

Aan het eind van dit programma:

Leid je je eigen weg en hoef je niet langer te lijden onder je verleden. Waardoor jouw levens- en ondernemers verhaal is verstevigd in denken, voelen én handelen.

Blijf je trouw aan jezelf, sta je stevig en onderneemt op jouw eigen voorwaarden.

Voer jij jouw innerlijke stevigheid door in de keuzes die jij maakt.

Zeg je wat je doet en doe je wat je zegt. De mensen waarmee je wilt werken, haken aan op jouw energie.

Ervaar je een gevoel van thuiskomen in je lijf. Een vorm van innerlijke rust waarmee je de dag start en eindigt.

Breek jij door naar een volgend niveau binnen jouw onderneming. Denk aan financiële winst, in minder tijd meer omzet en tijd voor dingen die er écht toe doen in het leven.

Ervaar je een diepere verbinding met de mensen om je heen (veiliger, eerlijker én echter)

Jouw innerlijke stem wordt sterker, naarmate je de moed ontwikkelt om vanuit jouw waarden, authenticiteit en echtheid te ondernemen.

Ge-wild ondernemen

Er ontstaat pas zuivere verbinding als iedereen de vrijheid voelt om vanuit haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

Voor het vinden én belichamen van je werkelijke plek. Waarbij je werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en zingevingsniveau. Een 3 maanden programma voor het bouwen van een authentiek bedrijf door echtheid van binnenuit.  Zodat jij gegrond raakt in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek voor te leven.

Dit behoort tot het Ge-wild ondernemen programma:

 • Gezamenlijke online start op 6 juli om 13:00 uur.
 • 16 modules waardoor je een authentiek bedrijf creëert door echtheid van binnenuit. 
 • Meer dan de 7 exclusieve podcasts, te beluisteren waar en wanneer jij wilt. 
 • Een hardcover werkboek (meer dan 110 pagina’s) én notitieboek, dat je rond 1 juli in de brievenbus vindt. 
 • Een besloten Instagram account, waar je kan verbinden, delen en elkaar kan inspireren. 
 • Je blijft lid van de community waar je kan blijven verbinden met de ondernemers die hun bedrijf creëren door echtheid van binnenuit ook nadat het traject is afgelopen.
 • Keuze uit één van de 3 livedagen, 28 juni, 19 juli of 12 december. Live dag vindt plaats in Huissen. 
 • Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. 

De investering voor het Ge-wild ondernemen programma is €1750,- (exclusief BTW)

Een investering gaat verder dan alleen geld. Hoeveel tijd, energie en waarde hecht jij aan je persoonlijke én zakelijke ontwikkeling? 

Als ondernemer krijg je de BTW terug bij de aangifte van de omzetbelasting aan het eind van ieder kwartaal. 

De prijs voor het allereerste Ge-wild programma is een pilot-prijs (Hierna wordt het minimaal €2150,- exclusief BTW), waardoor het een unieke kans is om te investeren voor een lage prijs! 

Creëer door echtheid van binnenuit

12 weken - 16 thema's

Jouw verleden

 • Wat is je huidige plek in je leven en onderneming 
  De noodzaak van stilstand en reflectie
 • De drie eenheid lichaam, ziel en geest
  Zie, voel en ervaar als de chaos verdwijnt.
 • Je levens- en ondernemerservaringen en familiestamboom
  De reis van je leven en onderneming die jou heeft gevormd tot wie je nu ben.
 • Je vrouwelijke cyclus
  Beweeg, leef en onderneem op jouw cyclus 

Gegrond in je verleden

 • Parentificatie in jouw leven én onderneming
  Hoe jij blijft zorgen ten koste van jezelf, vanuit een rol die niet langer past.
 • Welke verhalen vertel jij jezelf?
  Hoe houden verhalen over eigenwaarde, geld,  (online)zichtbaarheid of ‘zoals het hoort’ jou op het punt waar je nu bent? 
 • De moederwond en vrouwenlijn helen
  Hoe de relatie met je moeder zich verhoudt tot al jouw (zakelijke)relaties.
 • De tweeheid: je mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht
  Alleen in het evenwicht ontmoet je de volwassen delen van het één met het ander. 

In verbinding met je toekomst

 • Angst en liefde
  Dans door beiden te omarmen in je onderneming. 
 • Je rituelen
  Echtheid door te doen wat voor jou klopt.
 • Wat roept jou?
  Verhoog je vermogen te ontvangen wat voor jou bestemd is. 
 • Zingeving & geloof in je onderneming
  Realiseer een diepere betekenis door jouw geloof en missie. 
 
 
 
 

Belichamen van je werkelijke plek

 • Je energie in evenwicht
  Ongeacht jouw omstandigheden, laat je niet bepalen door de weg die jouw innerlijke wijsheid van je vraagt te bewandelen.
 • Thuiskomen 
  Creëer jouw leven én onderneming op jouw voorwaarden van binnenuit.
 • Leef je zielsmissie
  Je bent het jezelf verschuldigd om te doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent.
 • Om voor te leven
  Wat jij helemaal aangaat, voorkomt struikelen van de volgende generatie(s). Realiseer jouw dromen. 

Zij delen hun ervaring...

Vanaf het eerste contact met Nance weet ze elke keer opnieuw de kern op dat moment te raken. Steeds laagje voor laagje op mijn eigen tempo kwam ik steeds dichter bij mijn kleine meisje en mijn volwassen vrouw. Die volwassen vrouw is inmiddels in staat om steeds meer het kleine meisje te geven wat ze nodig heeft. Zo ontzettend dankbaar ben ik hiervoor en ik gun het iedere andere vrouw. Voor mij heeft het mijn leven helemaal omgegooid op een goede manier. Dat is niet aan Nance geweest maar aan mijzelf. Nance heeft me het gevoel van herkenning en bewustwording gegeven en daarnaast handvatten gegeven om mijn handelen zelf aan te pakken. Ze staat altijd stevig aan mijn zijlijn. Praktische voorbeelden van mijn reis samen met Nance: Ik ben nu ondernemer in plaats van in loondienst, ik probeer mezelf zo vaak mogelijk uit te spreken als ik het gevoel van stilzwijgen voel, bij het gevoel “ik doe het zelf wel” gaat er een lampje branden en probeer ik hulp te vragen. Een tip; maak een foto bij het eerste contact en een foto aan het einde van het traject. Ga het aan, al het moois en het lelijke. Liefs Marleen 

Ga het aan, al het moois en het lelijke.

Lieve Nance, Wat is de gewilde vrouw reis een bijzondere reis. Alle onderdelen los van elkaar maar ook in de samenhang. Voor de groep als geheel maar ook voor mij als vrouw, individu binnen de groep. Niet alleen op het moment van de reis zelf ook de energetisch doorwerking is magisch. Een kloppende puzzel. De reis heeft mij confronterende en inzichtelijke spiegels gegeven. Ik heb weer stappen gezet naar een basis waarin ik mag vertrouwen op mijn eigen “ik”. Dank. Zonder jou begeleiding was ik niet gekomen waar ik nu ben. Liefs Christa

Jij hebt een keuze

Je verspilt je energie, wanneer je blijft wachten en hopen op iets wat je wilt. Dit leidt alleen maar tot frustratie en doet afbreuk aan je eigenwaarde en zelfrespect. Ook raak je verder verwijderd van dat wat je écht wilt. 

Wensen, hopen, verlangen en willen zijn allemaal vormen van tijdverspilling. Het laat zichtbaar worden wat je nog niet hebt bereikt, waardoor je je onvoldaan voelt. 

Het is belangrijk om te kiezen. Een keuze heb je altijd. Of je blijft vast zitten in de angst om een verkeerde keuze te maken. 

Als je kiest voor een authentiek bedrijf door echtheid van binnenuit, zul je je ware kracht ervaren gebaseerd op jouw eigen waarde. Wat je keuze ook is, het is belangrijk om een beslissing te nemen én in actie te komen. Wat is jouw keuze? 

Let op: Je kunt binnen de eerste 2 weken nog kosteloos uitstappen als het je niet bevalt om wat voor reden dan ook. Je hebt dus niks te verliezen.

Wie is zij

Die kijkt, luistert en spreekt? 

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te voelen en begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De LieverVrij methode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je deze belichaamt wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je voelt dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek verder te leven.

Mijn naam is Nance van Heck en hier lees je nog meer over mij. 

Om met jou te delen..

Er kan zoveel veranderen als je kiest en reist, mijn cijfers sinds april 2022

0 +
Familie en relatie verhalen podcasts online
0
Live dagen en retraites
0 +
Vrouwen gingen jou voor

Veelgestelde vragen

Jazeker, klik op de knop om in 3 delen te betalen. 

Ik kan mij voorstellen dat je het spannend vindt. Ga je teleurgesteld zijn, als je het niet hebt gedaan? Soms zit de grootste groei, in het ervaren van nieuwe spannende dingen. Juist dan ga je leven en ondernemen vanuit jouw persoonlijke waarde, overtuigingen én authenticiteit.  

Nee! Je kan voor deze aller eerste editie, tegen een scherp tarief instappen tot 1 juli. Daarna sluiten de deuren en kan je weer vanaf 2024 deelnemen tegen een hogere instap. 

Dit traject is voor vrouwen die gaan starten, net zijn gestart of al langer een onderneming hebben. De reden hiervoor? Omdat je altijd jezelf tegenkomt in jouw onderneming én patronen ten aller tijden herleidbaar zijn naar eerdere levenservaringen. 

Je houdt onbeperkt toegang tot de online omgeving. Wat voor jou als eerste deelnemer concreet betekent dat allen nieuwe content die later wordt geüpload, voor jou beschikbaar is. Jij kan dus voor een investering van €1750,- aan jezelf blijven werken. Wat heb jij ervoor te doen binnen jouw (toekomstige) onderneming om €1750,- terug te verdienen? 

Hier volgt nog een uitgebreid schrijven over. Dit kan je in ieder geval verwachten: 

 • Jouw verleden, je huidige plek en de invloed hiervan op je onderneming
 • Vrouwelijke en mannelijke energie en de invloed hiervan op je onderneming 
 • Relaties in de breedste zin van het woord 
 • (Mee)bewegen met je vrouwelijke cyclus en hoe geef je dat passend vorm in je onderneming 
 • Je overlevingsstijlen
 • Verhalen die je jezelf verteld
 • Wat tekent jou, je rituelen en waartoe word je geroepen. 
 • Leven en ondernemen vanuit je persoonlijke waarde, authenticiteit en echtheid van binnenuit. 

Dan houd jij je livedag tegoed. Je kan hem dan in 2024 inzetten op 1 van de geschikte dagen. Als je daarom denkt, hé dan start ik dan wel met Gewild Ondernemen. Dat kan, dan is de financiële investering hoger dan de €1750,- die het nu is. 

Scroll naar top