fbpx

LieverVrij

De verborgen pijn van jouw vrouw-zijn vraagt jouw aandacht

7 redenen dat de verborgen pijn van jouw vrouw-zijn jouw aandacht vraagt.
Jouw vrouwenlijn is de verbinding met allen moeders die jou zijn voorgegaan tot aan de oermoeder.

 1. Je ervaart gevoelens van schuld en schaamte
  Ondanks dat in het gevoel schuld en schaamte de uitnodiging ligt om een verandering te realiseren. Zorgt het in veel gevallen voor verlamming, weerstand en verdediging van het oude.wanneer je bereid bent met de kennis van nu te erkennen dat je iets mag voelen en doorleven, ontstaat er ruimte om schuld en schaamte om te zetten tot het creëren van een authentiek leven door echtheid van binnenuit.
 2. Je bent bang voor afwijzing
  Je bent onbewust nog steeds bang om afgewezen te worden, omdat je ervoor hebt gekozen niet dezelfde offers te willen brengen als voorgaande generaties. Alleen deze angst komt vaak tot uiting bij je eigen kind(eren).Jouw dochter, laat via haar gedrag duidelijk zien welk onbenut potentieel jij in jezelf meedraagt.Of je reageert het op haar af, of je ziet haar gedrag als uitnodiging om jouw potentieel te gaan belichamen.
 3. Je draagt (emotionele) zorg voor anderen
  Emotionele zorg dragen voor een ander, betekent dat je jezelf op een tweede plek zet. Wanneer dit gepaard gaat dat je liefde en zorg voor jezelf mist, verlies je je eigen noden en behoeften uit het oog.Hoe blijf je passend voor de ander zorgen, waardoor je jezelf niet uit het oog verliest?
 4. Je ervaart onveiligheid om jouw ruimte in te nemen en je waarheid te delen
  Jouw moederwond kan leiden tot een innerlijke overtuiging dat het niet veilig is om jezelf te laten zien en je eigen behoeften, verlangens, gedachten en gevoelens naar voren te brengen.Dit kan resulteren in zelfonderdrukking, het verbergen van je ware zelf en het vermijden van confrontatie of conflicten. Het kan ook leiden tot een gebrek aan zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld, omdat je niet geleerd hebt dat jouw waarheid waardevol en belangrijk is.
 5. Je ondermijnt jezelf, op het moment dat je op het punt van een doorbraak staat.
  Twijfel, angst, interne afwijzing, perfectionisme of zelfsabotage houden je weg om die doorbraak écht te maken.Bang dat afgewezen wordt als je deelt wat je te delen hebt. Dat het niet goed genoeg is. ‘Net niet perfect genoeg.’Met op langer termijn het effect dat je verlamt en niet tot nauwelijks meer in beweging komt. De angst voor wat als heeft de overhand.
 6. Regelmatig voel jij je ontzettend eenzaam, ook als je met mensen bent
  Deze eenzaamheid komt mogelijk voort uit het gevoel dat er een emotioneel gemis is, een leegte die niet is gevuld tijdens de vormende eerste jaren van je leven.Dit kan resulteren in een innerlijk gevoel van afstand en daardoor het gemist om je werkelijk te verbonden te voelen met anderen, zelfs wanneer je met andere mensen bent.
 7. Je mist een gevoel van richting in je leven en hebt geen duidelijk doel
  Je ervaart een gevoel van ontbreken van richting dat gepaard kan gaan met gevoelens van verlorenheid, twijfel en het gevoel vast te zitten.Het kan moeilijk zijn om te weten welke paden je te volgen hebt of welke doelen je na wilt streven. Dit kan leiden tot een gebrek aan motivatie, het gevoel van ronddwalen zonder een gevoel van doelgerichtheid en het ervaren van een algemene richtingloosheid.

Download hier het e-book “Herstel de Vrouwenlijn” en geef jouw vrouw-zijn de aandacht die zij verdient.

Liefs,
Nance

Deel deze post met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top