fbpx

LieverVrij

Leef jij vanuit je ware natuur?

Leef jij vanuit je ware natuur? Heb je het gevoel dat je helemaal mag zijn wie je bent, met alles wat daarbij hoort?
 
In ieder van ons zitten schatten verborgen. Maar vaak rennen we door onze dagen heen, tikken we de to-do’s af en leven we voor een ander, onze kinderen, ons bedrijf. Staan we niet stil bij deze verborgen schatten en het goud dat in ons zit. 
Daarom heb ik iets gecreëerd wat ons hieraan mag herinneren. Ons mag helpen deze schatten op te graven. Dit is voor jou, de prachtige, moedige vrouw die wil voelen én ervaren dat zij haar plek mag innemen met alles wat zij bezit. Zodat je kan leven wie jij in essentie werkelijk bent.
 
We maken los wat jou niet meer dient en verdiepen jouw essentie zodat jij het leven gaat leven waar je voor gekomen bent. Waarvoor jij op deze aarde aanwezig bent.
 
Samen verbinden we het heden en verleden. Het is een prachtige reis, een fantastisch avontuur, naar verdieping in jezelf, waarin je jezelf op een nieuwe manier leert kennen. Op jezelf leert vertrouwen. En de liefde voor jezelf vergroot.

Jouw juiste pad
Als mens ervaar je dat je het juiste pad bewandeld wanneer lichaam, ziel én geest afgestemd zijn op elkaar. Je voelt dat jouw leven stroomt. Je hebt plezier in wat je doet, grijpt de levenslessen die je gegeven worden met beide handen aan en implementeert deze op een passende manier. Jij bewandelt jouw pad.
 
Voel je je geroepen? Door jouw pad? Voeg je dan bij de gewilde vrouwreis. Een reis die je verdieping geeft, waardevolle inzichten en een prachtige groep vrouwen die samen zoveel liefde creëren, het is magisch. Het is het begin van een reis waarin je twee keer fysiek samen komt met de andere vrouwen die hun reis zijn aangegaan, negen groepssessies ontvangt van mij en meerdere gastsprekers die over hun expertise delen, waaronder het leven volgens jouw vrouwelijke cyclus, de man-vrouw energie, het innerlijk kind, en nog veel meer. 
 
Ontdek of de gewilde vrouwreis past bij jou en plan hier vrijblijvend een eerste kennismaking.
Het is tijd om vanuit jouw ware natuur te leven.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten♥
 
Liefs,
Nance

Deel deze post met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top