fbpx

LieverVrij

Solo date naar de Gewilde Vrouwdag

De gewilde vrouwdag, ik had er nog nooit van gehoord, maar de naam intrigeerde me. Ik was uitgenodigd om deel te nemen aan de allereerste Gewilde Vrouwdag van Nance. En het was een feest. 

Toen ik me aanmeldde had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ik stapte alleen de auto in op weg naar dit avontuur. Nance had een prachtige locatie op het platteland geregeld. Het enige dat je hoorde waren de vogels en het enige dat je rook was het groen overal om je heen. Het was een magische plek voor een magische dag.

Iedere vrouw die er kwam, was alleen gekomen. Het was een solo date voor iedereen. Dat is wanneer je bewust ergens alleen naartoe gaat omdat je dat fijn vind. Maar het was zo’n solo date waar je direct na aankomst werd verwelkomd door de andere prachtige vrouwen die er waren. Ik ging er alleen naartoe, maar heb me geen moment alleen gevoeld.

We startten met een meditatie om tot rust te komen. Ik hoorde de vogeltjes buiten en de warmte van de hete dag die zou komen. We doken in onze familielijn en leerden elkaar direct op een dieper niveau kennen. We vonden herkenning en erkenning in elkaars verhalen. Er ontstond een band tussen vrouwen die elkaar net een uur kenden. 

De uren vlogen voorbij en voor ik het wist was het tijd voor de lunch. Tijd om deze dames beter te leren kennen en te genieten van de heerlijk gezonde lunch die geregeld was. 

‘s Middags dansten we. Er was ruimte om helemaal in de muziek op te gaan, je lichaam vrij te laten en te bewegen zoals jij voelde dat goed was. De hele dag was er alle ruimte en vrijheid om te zijn wie jij op dat moment was, zonder oordeel van de ander of drang om je zelf anders voor te doen dan je was. Alles was welkom. 

Het was een dag waarop ik me gezien voelde voor wie ik was. Waarop ik bijzondere mensen met bijzondere verhalen heb ontmoet. Ik ben dankbaar dat iedereen die er was zichzelf dit cadeau had gedaan. Het was een prachtige dag en een heerlijke solo date. 

Nieuwsgierig naar wat een solo date is en wat het voor jou kan doen? Klik dan hier. 

Liefs,
Luca

Deel deze post met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top