fbpx

Het familiekompas

Binnen 60 minuten zicht op welke graden jij je begeeft en welke route je mag gaan naar jouw goud. Voor meer balans, verbinding en liefde in je leven & onderneming.

Heb jij er weleens bij stilgestaan

Dat jouw familie ervaringen in verband gebracht kunnen worden met jouw ontwikkelingen in je leven & onderneming?

Menszijn is in relatie zijn. Wie heeft jou geleerd jouw klanten te zien, wanneer jij zelf niet bent gezien? Van wie leerde jij balans creëren tussen werk en privé? Wanneer er altijd een appél op jou ‘verzorgende taken’ wordt gedaan. En voor jou, doe jij écht dat wat jij het aller leukste vindt? Of werd het van jou verwacht te doen wat jij nu doet? 

Was ondernemen springen in het diepe, hield je omgeving je tegen of ben je nog niet helemaal gesprongen? Waar je het leven leert, is bij je ouders. Zij zijn het voorbeeld van hoe jij je leven en onderneming vormgeeft. En als je nu denkt, maar ik heb juist het tegenovergestelde gedaan. Dan hebben precies jouw ouders, jou geleerd hoe jij het niet wilde doen. 

Op welke graden van het kompas begeef jij je op dit moment? Wat zijn de gevolgen wanneer je niets verandert? En wat is ervoor nodig om vanuit balans, in verbinding en liefde jouw leven & onderneming te leven?

Wat kan je verwachten van een 1:1 familiekompas sessie

In de sessie ga ik samen met jou zo’n 60 minuten in gesprek. De investering is slechts €77,- euro. Jij ontdekt op welke graden jij je op dit moment begeeft binnen het familiekompas. Wanneer je niets doet wat de mogelijke gevolgen hiervan kunnen zijn voor jouw en wat jij kan doen om meer balans, verbinding en liefde te ervaren in je leven en onderneming.

Nog even voorstellen

Hi mooi mens, mijn naam is Nance van Heck en in 2019 begon mijn ondernemersavontuur. Mijn leven kent een rijke familiegeschiedenis waarin ik op jonge leeftijd al veel levenslessen heb gehad. In mijn werk als familierelatie therapeut (contextueel systeemtherapeut) is mijn missie ambitieuze vrouwen te coachen bij het helen van belemmerende familiepatronen. Zodat zij balans, verbinding en liefde ervaart in haar leven en onderneming. 

En als je je afvraagt hoe dit samenhangt. Alles in ons leven is met elkaar verbonden, ons verleden is een goede voorspelling voor het heden. Als je leert wat de lessen in jouw leven jou leren, zal je ervaren dat er minder gedoe is en meer balans.

Al op jonge leeftijd ben ik bezig met de invloed van familiepatronen in mijn leven. Overal waar ik ga, neem ik mijn familie ervaringen met mij mee. Heb ik mogen ervaren wat een heling er ontstaat wanneer ik mijn pijn heb ervaren, gevoeld en doorleefd. Hierna ontstond er verbinding, balans en groei. Het gaat niet over Quick fix, maar over een fundamentele verandering vanuit de kern. Terug naar de basis van ons bestaan. 

Hoe meer jij voelt, ervaart en doorleeft hoe gemakkelijker jij vanuit de balans ongekende groei doormaakt in jouw leven en met jouw prachtige bedrijf.  

 

Ontdek jouw familieschatten

Familie is op alle mogelijke manieren een link naar ons verleden en een brug naar onze toekomst.

Bestel direct jouw 60 minuten kompassessie in

Het familiekompas

Ontdek op welke familie as jij je begeeft in je leven & onderneming?
€154
77,-
  • 60 minuten online sessie
  • Online link krijg in je mail
  • Vragenlijst vooraf voor effectieve 30 minuten
  • Zicht op welke graden jij je begeeft & daarna in je mailbox
  • Na betaling binnen 24 uur een afspraak gepland!
  • Alleen als je het écht wilt!

Veel gestelde vragen

Omdat iedereen het verdient te weten wat ervoor nodig is meer balans, verbinding en liefde te kunnen ervaren in je leven en onderneming. 

Na betaling van het product, heb je nog een korte vragenlijst voorafgaand aan de sessie. In de mail of telefonisch plannen we binnen 24 uur jouw afspraak in.

Voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die persoonlijk willen investeren om zakelijk te groeien. Of je nu als coach, therapeut of anderszins als ondernemer werkzaam bent, je familie reist altijd met je mee. Levenservaringen draag je levenslang met je mee. Wanneer jij  ontdekt op welke graden jij je begeeft in je leven en onderneming, Weet jij wat je kan doen om meer balans, verbinding en liefde te ervaren. 

Een sessie van 30 minuten, waarin jij helder krijgt op welke graden van het kompas jij je begeeft in je leven en onderneming. Wat de gevolgen kunnen zijn wanneer jij niets veranderd, maar ook wat het jou oplevert als er situaties veranderen in jouw leven en daarmee jouw onderneming. Het gaat niet om Quick fix, of het opnieuw aanleren van een trucje. Jij bent jouw onderneming en vanuit welke overtuigingen heb jij jouw onderneming opgezet? Door terug te gaan naar de kern vanuit waar jij leeft, zal je leren leven en ondernemen vanuit balans, verbinding en liefde. 

Na het inplannen van een afspraak ontvang jij direct de link in jouw mailbox. 

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@lievervrij.nl en stel daarin jouw vraag. 

Scroll naar top