fbpx

LieverVrij

Familiekompas

Heb je het gevoel dat in jouw leven de oude patronen met je moeder zich herhalen?

Het familiekompas geeft mentale helderheid in de patronen en dynamieken tussen jou en je moeder. Laat je leven weer stromen.

Wat kost het jou

Om niet te leven wie je in essentie werkelijk bent?

Een kompas geeft je richting.

Een familiekompas, geeft je vanuit de familiaire geschiedenis een moreel houvast. Wat vinden wij als familie ‘goed & fout’? Welke normen, waarden & tradities hebben ons gevormd? Kunnen verschillende keuzes, waarheden en belangen naast elkaar bestaan?

En wat als jouw waarden gaandeweg jouw leven veranderen? Blijft het familiekompas dan de leidraad? Of mag en kan jij van koers wijzigen? Wordt de wijziging van jouw koers gezien als een vernieuwing van de richting?

Of druist het in tegen, maar zo doen we het altijd..

Om generationele & intergenerationele pijn te helen waardoor je op koers blijft. Is het nodig te erkennen waar het jou als kind aan ontbrak.

Waarbij je de disbalans doorbreekt om zo een passende balans te creëren. Om in die balans te komen en de richting te gaan waardoor je leven weer stroomt. Weiger om jezelf als dochter schuldig te voelen over je verlangens en vermogen om sterk en onafhankelijk te zijn. Zelfs wanneer het stellen van duidelijke en gezonde grenzen in de relatie ertoe leidt dat je moeder je afwijst.

Wil je een krachtige waarheid horen?

Wat je merkt wanneer je last hebt van oude patronen en dus reden voor een familiekompassessie zijn onder andere: 

Voor bewuste & moedige vrouwen

LieverVrij is een plek voor helende reizen. Je ervaart dat je (opnieuw) in verbinding komt met wie je in essentie al bent. Om vanuit daar weer passend in verbinding te zijn met je partner, kind(eren) én familie(geschiedenis).

Mijn naam is Nance van Heck. Contextueel systeemtherapeut is slechts een rol die ik vervul, omdat daarnaast plek is voor de rollen van moeder, (klein)dochter, vriendin, partner, tante, ondernemer én familieschatkist ontdekker. 

Op mijn 15e is de ontdekkingsreis binnen mijn familieschatkist gestart. Het vroeg de nodige moed om mijn familieschatkist te openen, omdat het een stuk gemakkelijker is om het dicht te laten. Alleen je kan niet helen als je weigert je familieschatkist te openen. 

Door bewust te worden van mijn schades, ontstond er ruimte voor mijn schatten. En het goud, wie ik in essentie écht ben wordt meer en meer zichtbaar. 

Ik voel dat ik mijn geschiedenis als bron wil zien om voor mijzelf én mijn toekomst passende keuzes te maken. Het is een helende reis met afscheid van oude pijn. Waardoor ik in woord én daad een voorbeeld kan zijn voor onze zoon Odin. 

Zij delen hun ervaring

Met je familiekompas

Heb je antwoorden op de vragen

Laat je leven weer stromen

Door je waarheid te leven

Familiekompas in het kort

  • Datum: Op je eigen gewenste dag 
  • Waar: Online, na aanmelding ontvang je direct een zoomlink
  • kosten: 33,- inclusief BTW
  • Waarom: minder fixen, meer fundament. Bouw aan een stevige basis. Ontdek het goud dat verscholen ligt. Door het hier en nu in verbinding te brengen met de wortels van je bestaan. 

Waarom zo'n laag bedrag?

Om je levenspad te bewandelen heb je moedige keuzes te maken. Alleen dan kan je trouw blijven aan wie je in essentie werkelijk bent. 33 laat mij herinneren aan het levenspad waarop ik loop en dat ik een passend voorbeeld wil zijn in woord én daad voor onze zoon Odin. Ook jij mag leven wie je in essentie werkelijk bent. 

Start jouw helende reis en spreek jouw waarheid.

Veel gestelde vragen

Een kompas geeft je richting. Tijdens deze 90 minuten masterclass wordt jouw duidelijk op welke manier jij hebt gezorgd voor jouw moeder (en vader) en wat jij daarvan van jezelf hebt opgegeven en nu voelt dat je leven onvoldoende stroomt. 

Stuur een berichtje naar info@lievervrij.nl graag kijken wij even met jou mee naar mogelijkheden. 

Met alle liefde ontvangen wij jouw vraag op info@lievervrij.nl 

Scroll naar top