fbpx

Plan direct jouw gratis match call

Ontdek hoe jij persoonlijk én zakelijk verder kunt groeien

Ontdek jouw verborgen schatten

Past het 3 maanden coachingstraject bij jou?

Belemmerende overtuigingen en/of blokkades kunnen veel problemen opleveren op persoonlijk en zakelijk niveau. Je raakt verwijderd van jezelf, overbelast en de spanning en druk nemen alleen maar meer toe. Je gaat je schuldiger voelen.

Vraag een gratis match call aan en ontdek hoe ik jou kan begeleiden om te leven vanuit jouw authentieke zijn. Zo kan jij weer volop genieten van het leven, meer werksucces behalen en jouw belemmerende overtuigingen de baas zijn.

Nieuwe inzichten met één call

Tijdens deze match call breng ik in kaart wat de grootste blokkades zijn. Je ontdekt op welke manier ik jou kan helpen, maar ook of er een klik is.

Voor ambitieuze vrouwen

Gratis match call met Nance

Mijn missie is om als contextueel systeemtherapeut ambitieuze vrouwen te coachen bij het helen van belemmerende familiepatronen. Zodat zij balans, verbinding en liefde ervaart in haar leven en onderneming. 

Meer dan 500+ vrouwen heb ik geholpen met LieverVrij.

Plan nu jouw match call in met Nance

Ontdek hoe je meer balans, verbinding en liefde in jouw leven en onderneming bereikt

Een hele mooie training die je kennis maar voornamelijk inzicht geeft in waarom je doet wat doet. Hoe heb je geleerd om te leven en ben je vrij in de keuzes die je maakt? Je staat stil bij hoe je bent geworden die je bent en leert te kijken naar jou behoeftes en wensen. Je gaat in verbinding met jezelf en met de mensen om je heen. Een prachtige training die voor iedereen heel waardevol is!

Merel

Klaar voor dé levensreis naar jezelf?

Scroll naar top