fbpx

LieverVrij

Gewild Ondernemen Traject

Ben je een vrouwelijke ondernemer en wil je graag jouw bedrijf laten groeien vanuit jouw eigenheid en persoonlijke waarden? Dan is het ‘Gewild Ondernemen Traject’ voor jou.

Als ervaren ondernemer weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste balans te vinden tussen persoonlijke waarden, overtuigingen en jouw bedrijf. Het kan een eenzaam proces zijn en het is soms lastig om gelijkgestemde vrouwen te vinden die hetzelfde doormaken. Daarom heb ik het ‘Gewild Ondernemen Traject’ ontwikkeld om jou te helpen bij het bouwen van een authentiek bedrijf door echtheid van binnenuit.

Dit programma van 3 maanden is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren ondernemers. Door de kracht om samen te verbinden, kunnen we elkaar ondersteunen en inspireren om ons bedrijf op te bouwen op een manier die voor ons goed voelt.

Het ‘Gewild Ondernemen Traject’ is speciaal ontworpen om jou te helpen groeien op jouw manier, met respect voor jouw persoonlijke waarden en overtuigingen. Na dit traject zul je jezelf herkennen in kenmerken zoals volledig in contact staan met je gevoel, een verstevigd levens- en ondernemersverhaal in denken, voelen én handelen, en een gevoel van stevigheid bij de keuzes die jij maakt in je leven én onderneming.

Schrijf je in vóór 25 mei en kies uit één van onze 3 live dagen. De deuren sluiten op 1 juli, dus meld je snel aan om er zeker van te zijn dat je deze kans niet mist.

Het ‘Gewild Ondernemen Traject’ biedt de juiste hulp en ondersteuning om te leren ondernemen door echtheid van binnenuit én precies op jouw voorwaarden. Door middel van andere gelijkgestemde vrouwen tijdens dit traject ervaar je dat het een unieke kans is om jouw bedrijf te laten groeien op jouw manier.

Ik begrijp dat het niet gemakkelijk is om een authentiek bedrijf op te bouwen, omdat iedere levenssituatie je (on)bewust herleid naar je geschiedenis. Hierin liggen jouw patronen, normen, waarden, overtuigingen en beperkingen opgeslagen. Daarom is het belangrijk om volledig jouw plek in te nemen, zodat je je voluit én vrij uit kan spreken.

Ik hoop je snel te verwelkomen in het ‘Gewild Ondernemen Traject’. Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt. Schrijf je nu in en laat je bedrijf groeien op jouw eigen, unieke manier!

Liefs,
Nance

Deel deze post met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top