fbpx

LieverVrij

Overwin zelfsabotage en wordt een succesvolle ondernemer

Als vrouwelijke ondernemer is het grootste obstakel in je leven en onderneming vaak jezelf. Zelfsabotage kan je ervan weerhouden om je ware dromen te realiseren. Het is tijd om je beperkende overtuigingen te onderzoeken en te begrijpen hoe je geschiedenis je huidige situatie beïnvloedt. Je verspilt kostbare tijd en energie aan onbelangrijke zaken, terwijl je je teneergeslagen en onvoldaan voelt.

Stop met wachten tot alles perfect is, want perfectie bestaat niet. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en jezelf te bevrijden van zelfsabotage. Dit kan betekenen dat je uitdagingen aangaat en trouw blijft aan je eigen groei, zelfs als anderen in je omgeving liever zien dat je hetzelfde blijft.

Herken je patronen en vraag jezelf af wat je doet op momenten dat je jezelf in de weg zit. Identificeer wat de zelfsabotage in stand houdt en welke stappen je kunt nemen om deze patronen te doorbreken. Het is tijd om in actie te komen en jezelf in beweging te brengen. Je hoeft dit niet alleen te doen – zoek hulp, verbind je met gelijkgestemde mensen en moedig elkaar aan om jullie dromen te realiseren.

Als contextueel systeemtherapeut bied ik je mijn expertise en ondersteuning bij deze innerlijke transformatie in zowel je leven als je onderneming. Ontdek wat echt van jou is en wat je hebt overgenomen om anderen tevreden te stellen.

Maak kennis met het “Gewild Ondernemen” programma: een intensief 3 maanden durend traject waarin je een authentiek bedrijf opbouwt vanuit je eigen kracht. Waarom zou je wachten tot het te laat is? Neem nu de beslissing om je ware potentieel te realiseren.

Na dit traject zul je jezelf herkennen in het volgende:

  • Je bent volledig in contact met je gevoelens als vrouwelijke ondernemer.
  • Je versterkt je levens- en ondernemersverhaal door bewuste denkwijzen, gevoelens en acties.
  • Je voelt innerlijke stevigheid bij het maken van keuzes in zowel je leven als je onderneming.
  • Je gaat vanuit je eigenheid een passende richting in, zowel persoonlijk als zakelijk.
  • Je ervaart een gevoel van thuiskomen in je eigen lichaam, wat zorgt voor innerlijke rust aan het begin en het einde van elke dag.
  • Je breekt door naar het volgende niveau van succes en vervulling.

Waarom wachten? Neem nu actie en klik hier om meer te weten te komen over het Ge-wild Ondernemen Traject. Ontdek hoe je zelfsabotage overwint en een succesvolle vrouwelijke ondernemer wordt.

Deel deze post met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top