fbpx

LieverVrij

Uitstellen van jouw ondernemersdromen

Het alsmaar uitstellen van jouw ondernemersdromen…

Ik wil graag met je praten wat mij de laatste tijd écht dwarszit: voortdurend uitstellen om je ondernemersdromen te realiseren. Ik ben er echt klaar mee, en vandaag wil ik graag delen waarom.

Als mens, vrouw, moeder en ondernemende professional heb ik de afgelopen 15 jaar mijn hele leven en carrière gewijd aan het onderzoeken van de invloed van levenservaringen, familiegeschiedenis, trauma’s, de vrouwenlijn en de moederwond op ons leven en onze ondernemingen.

Door dit jarenlange onderzoek, waaronder het lezen van talloze boeken, het volgen van opleidingen en het luisteren naar en spreken met duizenden vrouwen, heb ik de meest voorkomende redenen ontdekt waarom vrouwelijke ondernemers blijven uitstellen wat ze eigenlijk hier op aarde willen doen:

 • “Ik wil het heel graag, maar…” – Iedere “maar” vertelt je dat wat je tot nu toe hebt gedeeld niet klopt.
 • “Ik heb op dit moment geen geld om te investeren in mezelf en mijn bedrijf.” – Geld is er altijd, als je bereid bent om hulp te vragen om jouw dromen te verwezenlijken.
 • “Moet ik dan iedere keer graven in mijn verleden?” – Waarschijnlijk heb je nog nooit echt gevoeld wat het je heeft gekost en opgeleverd, dat verleden van je. Door deze reactie blijf je juist weg bewegen van het echt aangaan ervan.
 • “Ik wil zo graag klanten die ‘ja’ zeggen tegen mijn aanbod, maar ik vind het lastig om mezelf te laten zien en uit te spreken (in groepen, op sociale media, etc.).” – Voor wie of wat houd je je werkelijk klein? Welke angst of mogelijke afwijzing houd je nu op deze plek?
 • “Mijn partner, kind(eren), het huishouden…” – Hoe ga je jezelf dan wel op waarde schatten om binnen de tijd die je wel hebt, ook betaald te worden naar de waarde die je op dat moment levert?

Herkenbaar?

Als je klaar bent om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan en de kracht van je levenservaringen, familiegeschiedenis, trauma’s, vrouwenlijn en moederwond te transformeren in een bron van inspiratie en groei, dan is Gewild Ondernemen iets voor jou. Het biedt een veilige omgeving waarin je kunt verkennen, reflecteren en groeien.

Wees bereid om uit je comfortzone te stappen en een reis naar zelfontdekking en succes aan te gaan.

Ik geloof oprecht dat het aangaan van je levenservaringen, familiegeschiedenis, trauma’s, vrouwenlijn en moederwond een cruciale stap is op weg naar een succesvol ondernemerschap.

Door deze aspecten van jezelf te erkennen en te transformeren, zul je merken dat:

 • Je je eigen weg leidt en niet langer hoeft te lijden onder je verleden. Hierdoor wordt jouw levens- en ondernemersverhaal versterkt in denken, voelen én handelen.
 • Je stevig staat en onderneemt op basis van jouw eigen voorwaarden.
 • Je zegt wat je doet en doet wat je zegt, waardoor de mensen waarmee je wilt werken zich aangetrokken voelen tot jouw energie.
 • Je een gevoel van thuiskomen in je eigen lichaam ervaart, wat leidt tot innerlijke rust bij het beginnen en eindigen van elke dag.
 • Je een doorbraak ervaart naar een hoger niveau binnen jouw onderneming, zoals financiële winst, meer omzet in minder tijd en tijd voor zaken die er echt toe doen in het leven.
 • Je een diepere verbinding ervaart met de mensen om je heen, waarbij veiligheid, eerlijkheid en oprechtheid centraal staan.

Aarzel niet langer! Klik op deze link om een vrijblijvend gesprek in te plannen voor het Gewild Ondernemen programma en zet de eerste stap op weg naar een authentiek bedrijf dat van binnenuit wordt gevormd.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen bij jouw reis naar succesvol ondernemerschap en persoonlijke groei.

Liefs,
Nance

P.S. In juli 2023 start het eerste Gewild Ondernemen Traject. Lees je deze blog na die tijd? Check dan deze pagina voor actuele startdata van het Gewild Ondernemen Traject

Deel deze post met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top