fbpx

LieverVrij

Wat het echt betekent om je geest te helen

Als je bereid bent elke dag energie te steken in volledig mens te zijn en je gevoelens te ervaren, ook als je bang bent, kun je op schitterende wijze boven jezelf uitstijgen.

Je geest helen
Het helen van je geest verloopt heel anders, omdat je niet terugkeert naar je voorgaande situatie. Je keert jezelf binnenstebuiten en wordt heel iemand anders. Helen is simpelweg geen bezigheid van comfort en wellness, waar je vervolgens voor altijd en eeuwig blijft.
Jezelf écht helen is de meest ongemakkelijk, ontwrichtende en belangrijke bezigheid die je ooit zult uitvoeren.

Terug naar je werkelijke plek
Als je jezelf heelt, keer je terug naar je werkelijke plek, die hongert naar persoonlijke vrijheid, waar weinig invloed is van de verstikkende meningen van anderen, zonder twijfel creëert, zonder angst tevoorschijn komt en waar je liefhebt zonder bepalingen, overeenkomsten én voorwaarden.

Wie je écht bent, is tegelijk de beste versie van jezelf die je je misschien nooit voor kon stellen en de meest fundamentele versie van jezelf die er altijd geweest is.

Om daar te komen?
Daar is veel voor nodig!

Om te helen moet je een eerlijke balans opmaken, van je angst en je boosheid die vol verlangens zitten en die je de hele tijd hebt genegeerd.
Je moet onderzoeken wat er precies mis is met je leven, zodat je gericht aan het werk kunt gaan om het beter te maken.
Je moet volkomen eerlijk zijn over hoe je je echt voelt en daarna moet je het oook daadwerkelijk voelen.

Wil je dit graag samen doen?
Daar heb ik het Gewild Ondernemen traject voor ontwikkeld. Een 3 maanden proces vol ondersteuning en liefde van mij, zodat je kan bloeien en nóg krachtiger in jezelf kan staan. Ik ontmoet je graag!

Bekijk deze pagina voor actuele informatie over het Gewild Ondernemen traject.

Liefs,
Nance

 

Deel deze post met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top