fbpx

LieverVrij

Het belang van werken met relaties in een (therapie)traject

Ieder (therapie)traject dat niet gericht is op relaties is gedoemd te mislukken. In dit blogbericht verkennen we het belang van werken met relaties en hoe het Ge-wild Ondernemen programma je kan helpen bij het opbouwen van een authentiek bedrijf van binnenuit. Ontdek hoe dit programma je de tools biedt om verbinding te creëren, vrijheid te ervaren en jouw plek in het leven te vinden. Lees verder om meer te weten te komen over de waarde van relaties in het ondernemerschap en wat het Ge-wild Ondernemen programma te bieden heeft.

Werken met relaties als basis van ieder (therapie)traject
Relaties vormen de kern van ieder (therapie)traject, omdat we allemaal deel uitmaken van een systeem. Dit systeem omvat niet alleen jouw gezin, maar ook je onderneming, vriendschappen en andere relaties. Binnen deze systemen bestaan verwachtingen, loyaliteiten en geheimen die invloed kunnen hebben op ons welzijn en succes. Het Ge-wild Ondernemen programma onderscheidt zich van andere (business)trajecten doordat het niet alleen om jou als individu draait, maar ook om alle personen die van betekenis zijn in jouw leven en onderneming. Het programma biedt zorg en aandacht voor het geheel, met als doel een evenwichtige balans te creëren tussen de baten en lasten binnen jouw leven en onderneming.

Vrijheid door werken aan familierelaties
Echte vrijheid komt voort uit het volledig erkennen van jouw familierelaties en het vinden van passende antwoorden hierop. Het Ge-wild Ondernemen programma nodigt je uit om mee te gaan op een reis van drie maanden, waarbij je aan jouw bedrijf bouwt door echtheid van binnenuit. Tijdens deze reis leer je zuivere verbindingen tot stand te brengen door iedereen de vrijheid te geven om autonome keuzes te maken vanuit hun werkelijke plek. Het programma werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en zingevingsniveau, zodat je gegrond raakt in je verleden en verbonden met je toekomst. Het helpt je om jouw plek als individu in dit leven te vinden, passend in verbinding met anderen en om vanuit deze plek te leven.

Het Ge-wild Ondernemen programma
Het Ge-wild Ondernemen programma biedt een uitgebreide reeks van 16 modules die je

begeleiden bij het bouwen van een authentiek bedrijf door echtheid van binnenuit. Daarnaast krijg je toegang tot 7 exclusieve podcasts die je kunt beluisteren waar en wanneer je maar wilt. Je ontvangt ook een hardcover werkboek en notitieboek, dat vóór 1 juli bij je thuis wordt bezorgd. Als deelnemer krijg je toegang tot een besloten Instagram-account waar je kunt verbinden, delen en elkaar kunt inspireren. Zelfs nadat het programma is afgelopen, blijf je lid van de community en kun je verbonden blijven met andere ondernemers die werken aan hun bedrijf door echtheid van binnenuit. Bovendien heb je de keuze uit een van de drie livedagen, namelijk 30 mei, 28 juni of 19 juli.

Conclusie
Werken met relaties is cruciaal voor een succesvol (therapie)traject en het opbouwen van een authentiek bedrijf. Het Ge-wild Ondernemen programma biedt een unieke benadering waarbij de focus ligt op verbinding, vrijheid en het vinden van jouw plek in het leven. Door deel te nemen aan dit programma krijg je toegang tot waardevolle modules, podcasts, werkboeken en een ondersteunende community. Mis deze kans niet om van binnenuit een authentiek bedrijf op te bouwen en meld je nu aan voor het Ge-wild Ondernemen programma. Kies een van de drie livedagen en begin aan jouw reis naar succes en voldoening in het ondernemerschap.

Klik hier om je vandaag nog aan voor het Ge-wild Ondernemen programma en ontdek hoe werken met relaties en echtheid van binnenuit jouw bedrijf kan transformeren. Kies jouw livedag en zet de eerste stap op weg naar verbinding, vrijheid en succes. Ik doe mee!

Deel deze post met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top