fbpx

LieverVrij

De Relatiereis

Een relatie om voor te leven

Na het weekend ervaar je (nog) meer verbinding, omdat je je hebt verdiept in jezelf én de ander. Het versterkt jullie relatie (en ouderschap), omdat jullie handelen vanuit jullie werkelijke plek. 

Een van de grote uitdagingen in een relatie is bij elkaar blijven. Zowel mentaal als fysiek kan er een grote afstand ontstaan. Als één van jullie lange dagen maakt en weinig thuis is, is er een fysieke afstand. Ontwikkeld de andere op diepere niveau dan ontstaat er afstand op mentaal niveau.

Als deze afstand te groot wordt is het behouden van een relatiebrug de uitdaging en scheiden vaak de wegen. De afstand is te groot om te overbruggen.

De relatiebrug is de verbinding tussen jullie waar samen groeien en bouwen zorgt dat er nabijheid is en blijft zonder dat het verstikt.

Het samen groeien vraagt oprechte tijd met en voor elkaar. Zonder afleiding. Alleen kan dat nog met kinderen en de drukte van de dag? De Relatiereis combineert deze elementen zodat jullie relatie versterkt, verdiept en connectie van de relatieburg behouden blijft of juist verstevigd.

Verstevig jullie relatiebrug

Jullie verbinden, vullen elkaar aan en hebben elkaar nodig voor het grotere geheel. De reis van jullie relatie heeft jullie gebracht tot het punt waar jullie nu zijn. De reis hierna toe is net zoveel waard als de het vervolg dat komen gaat. Of het nu gaat om verbinden, verdieping of versterking. 

Een krachtigere man die kan kiezen tussen kwetsbaar, liefdevol en zijn kracht. Waarop de vrouw kan bouwen vanuit overgave, rust en gedragenheid.

Een vrouw in verbinding met haar prachtige vrouwelijke liefdevolle essentie. Stuurt de man aan tot actie om te bouwen en beschermen van zijn koninkrijk.

Het één kan niet zonder het ander.

Mannen en vrouwen hebben hun uitdagingen. De maatschappij verwacht, krachtige vrouwen en zachte mannen. Het is weg van je werkelijke plek als mens en als partners van elkaar.

Thuiskomen op je werkelijke plek en in verbinding zijn met je ware natuur zorgt voor een passende relatie waar jullie beiden volledig tot je recht komen.

Wat zij zeiden over de eerste edite

5/5
5/5

Verbind, verdiep & versterk

Wat kunnen jullie verwachten?

Verdiepende inzichten over jezelf én de ander

Ruimte ontvangen voor jouw verhaal én ruimte maken voor de ander

Inspirerende combinatie van theorie en praktisch toepasbaar binnen jullie relatie

Veel tijd voor jullie samen, ofwel buiten of in jullie privé wellness

Heerlijk ontbijten, lunchen én dineren als gezin én samen met de andere stellen

Het verstevigd naast jullie relatie, ook jullie ouderschap

Fundamenteel anders en de grootse verrijking, omdat jullie kind(eren) erbij zijn. Dat kan je alleen ervaren.

De locatie

Wie zijn Paul & Nance

De afgelopen 7 jaar heb ik met een achtergrond in sport, orthomoleculaire therapie en NLP meer dan 200 mannen begeleid naar een vitaal leiderschap.

Dankzij persoonlijke issues en mijn eigen nalatenschap aan mijn zoon Odin verdiepte ik mijn zoektocht. Wat de oplossing is op het gebied van gezonde mannelijkheid, vitaliteit, vermogen, relaties en vaderschap.

De oude principes van de mannelijke archetypes en de moderne wetenschap blijkt een winnende combinatie te zijn.

De oplossing is verantwoordelijkheid en gerichte actie.

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kind. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te voelen en begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De LieverVrij methode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je deze belichaamt wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je voelt dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek verder te leven.

Mijn naam is Nance van Heck en hier lees je nog meer over mij. 

Wat zei zeiden over de eerste edite

5/5
5/5

Een relatiereis kan op twee manieren

Waarbij in het najaar 2024 een weekend voor maximaal 6 stellen is.

Relatieweekend

€ 2000,- incl. BTW 

 

Relatiereis 6 maanden

6 maanden reis voor € 5500,- incl. BTW (start eind 2023 weer!)

Wat zei zeiden over de eerste editie

5/5
5/5

Veelgestelde vragen

Kort gezegd een fantastisch weekend waar jullie uitgedaagd, gespiegeld en begeleid worden naar een nog krachtiger, liefdevollere en passende relatie. Daarbij hebben wij op voorhand een intake en nadien een (evaluatie) integratiesessie met zijn 4. 

De precieze agenda ontvangen jullie een week voorafgaand. 

Wanneer jullie op vrijdag aankomen, staat vrijdag in het teken van verbinden. Verbinden met je partner, mogelijk met jullie kind(eren) en de andere deelnemers. Je leert elkaar nog beter kennen. Zaterdag staat in het teken van verdiepen. Wanneer er groepssessies gepland staan, verblijven de kind(eren) onder begeleiding van gespecialiseerde kinderoppas. Wat hebben jouw kinderen nodig voor een fijn verblijf, dat stemmen wij voorafgaand met jullie af. Er wordt veelal samen gegeten, als moment van ontspanning én verbinden. 

Zondag staat in het teken van versterken. Er worden op deze dag ankers geplaatst, om de verbinding én de verdieping als stevig fundament na de relatiereis mee naar huis te nemen. 

De reis gaat van start, zodra jullie besluiten deze met elkaar aan te gaan. 

Jullie zijn ondernemend in het willen leren kennen van jezelf én bereid de tijd, energie én aandacht te steken in het leren kennen van de ander. 

Wanneer één of beiden ondernemers zijn, heeft dat ook altijd invloed op jullie relatie én onderneming. Deze thema's worden meegenomen tijdens de reis, indien dat van invloed is op jullie relatie. Deze reis kan daarom ook als zakelijke kosten worden opgevoerd. 

Jullie kind(eren) worden nu voorgeleefd hoe jullie het leven leven. Dat betekent ook dat zij meekrijgen hoe jullie in jullie relatie staan. Jullie relatie is dan ook niet compleet, als jullie kind(eren) het weekend niet aanwezig zijn. Alleen al weten en voelen dat ze dicht in de buurt zijn, om tijdens het weekend ook weer samen te kunnen verbinden geeft een extra dimensie aan jullie relatie(reis). 

De kosten voor de kinderen bedragen: 
0-2 jaar gratis 
2+ €185,- euro voor het gehele weekend.

Er is geregeld dat er professionele kinderopvang is gedurende het hele weekend. Zo zijn je kinderen in goede handen en kunnen zij fijn spelen,  ontdekken of hun slaap op de juiste tijden ontvangen. Tijdens de pauzes en maaltijden kunnen jullie als gezin samen zijn. 

Natuurlijk kan er altijd wat tussenkomen. Wij zijn ten allen tijden bereid om in gesprek te gaan en te zoeken naar een passende oplossing. Echter dient voorafgaand vermeld te worden dat er voor jullie deelname kosten gemaakt worden. Afhankelijk van de tijd van afzegging kunnen wij genoodzaakt zijn om een percentage door te  berekenen. Dit staat tevens vermeld in de algemene voorwaarden 10.5.

Scroll naar top