fbpx

LieverVrij

Whitepaper vrouwenlijn & ondernemen

Ontvang voor slechts €17 de whitepaper Hoe je vrouwenlijn een (on)zichtbare blokkade is voor je onderneming op jouw deurmat 

Prijs is €20,57 in de BTW

In deze grensverleggende whitepaper duik je dieper in de wereld van het ondernemerschap en wordt bloot gelegd hoe jouw vrouwenlijn van invloed is op jouw zakelijke succes. Ontdek hoe onbewuste patronen, overtuigingen en blokkades die door generaties heen worden doorgegeven, van invloed kunnen zijn op het creëren van een authentiek bedrijf door echtheid van binnenuit.  

Wat jij kan verwachten..

  1. Inzichten in je Vrouwenlijn: Leer de kracht en invloed van de vrouwenlijn kennen en begrijp hoe het je onderneming op onverwachte manieren kan beïnvloeden.
  2. Ontdek Onbewuste Blokkades: Identificeer de diepgewortelde overtuigingen en blokkades die je groei belemmeren, misschien nog zonder dat je het doorhebt.
  3. Doorbreek de Patronen: Ontdek effectieve strategieën om destructieve patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor het realiseren van een bedrijf door echtheid van binnenuit. 
  4. Persoonlijke Transformatie: Leer hoe je jezelf kunt bevrijden van de beperkingen van de vrouwenlijn en een onderneming kan creëren en behouden op basis van jouw persoonlijke waarden, overtuigingen én authenticiteit.

De sleutel om authentiek te ondernemen ligt soms verborgen in het begrijpen en doorbreken van de onzichtbare blokkades die door generaties heen zijn doorgegeven.

Wie is zij

Die kijkt, luistert en spreekt? 

Nog nooit heb ik mij zo stevig gegrond gevoeld in mijn verleden, en in verbinding met mijn toekomst. Om het leven voor te leven aan mijn kinderen. Dat is namelijk precies de reden waarom ik als contextueel systeemtherapeut werk. 

Elk antwoord op vragen uit mijn familiegeschiedenis, wakkerde mijn wens aan nog beter te voelen en begrijpen hoe systemen werken en hoe deze elkaar positief en negatief beïnvloeden. 

Om te weten dat er pas zuivere verbinding ontstaat als iedereen de vrijheid voelt om vanuit zijn of haar werkelijke plek autonome keuzes te maken. 

Ik ontwikkelde met mijn ervaringen, kennis en informatie een contextuele systeemtherapeutische vorm die voor mij past. De LieverVrij methode helpt je bij het vinden van je werkelijke plek én hoe je stevigheid creëert in het hier en nu wanneer er altijd een terugtrekkende beweging blijft naar je verleden. 

Als contextueel systeemtherapeut gids ik je terug naar jouw werkelijke plek. Je wortels vestigen zich met elke stap dieper in de aarde. Tot je voelt dat je op je werkelijke plek bent. Met perfecte ruimte tussen wie voor én na je komen. Gegrond in je verleden, en verbonden met je toekomst. Precies op jouw plek, als individu in dit leven. Passend in verbinding. En om vanuit deze plek verder te leven.

Mijn naam is Nance van Heck en hier lees je nog meer over mij. 

Waar wacht je nog op? Ontdek het verborgen potentieel van je onderneming en doorbreek de ketens van de vrouwenlijn die je tegenhouden. Voor slechts €17,- exclusief btw ontvang je deze waardevolle whitepaper rechtstreeks op je deurmat. Leer door radicale eerlijkheid je werkelijke plek in te nemen als dochter, vrouw, moeder & ondernemer. 

Scroll naar top